"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 21 de novembre del 2010

Cantona vol que el 7-D es retirin tots els diners dels bancs



Eric Cantona, exjugador del ManU i amb els avis a Martorell, ha revolucionat el mon de l'economia. El francès, d'ascendència gitana, sembla voler convertir-se en el líder d'una nova revolució que deixaria en un no res la de 1789. De fet, entona un discurs antisistema que amenaça amb una acció contundent i de conseqüències imprevisibles. Demana tothom que retiri tots els euros dels bancs el proper 7 de desembre. "Ja veureu com, aleshores, ens escolten", diu.

Sempre sensible als temes socials, Cantona defensa una nova revolució "en la qual no calgui haver de matar gent". Fent una aturada en la seva carrera d'actor (no és pas dolent), el francès assegura que els temps de misèria actuals li "regiren els budells". StopBanque s'ha fet seva la proposta de Cantona i la idea està quallant a internet. De moment, més de 15.000 persones ja han assegurat que retiraran el seu líquid.

Cal afegir que la indignació de Cantona és doble. Per una banda, es queixa per la crisi mundial i, per l'altra, protesta contra les retallades i l'allargament de l'edat de jubilació que Nicolas Sarkozy aplica a la seva França. La voluntat de l'ex del ManU és "col·lapsar el sistema bancari". L'esportista encapçala aquesta Fundació que es dedica a lluitar, en cos i ànima, contra la pobresa. El vídeo que encapçala aquest post ja és un dels més vistos a internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada