"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 25 de novembre del 2010

Com serà el mosaic del 29-N?


FOTO: fcbarcelona.cat

El FC Barcelona, en el dia del seu 111è aniversari, rebrà el Reial Madrid en un clàssic que pot decidir tres quarts de lliga. Per tal d'aconseguir l'ambient de les grans ocasions, la graderia del Camp Nou lluirà un enorme mosaic que dirà "T'estimo Barça" amb la senyera i els colors blaugrana. Es tracta de mirar de posar la màxima pressió al conjunt blanc que de ben segur tindrà la rebuda que es mereix, especialment els portuguesos Cristiano Ronaldo i José Mourinho (malament quan un entrenador signa més autògrafs que els jugadors).

Es cobrirà tot el Camp Nou aprofitant que el senyal televisiu es calcula que arribarà a 400 milions de persones a tot el món. Pel que et facis una idea, 600 milions són els que miren des de la TV la cerimònia inaugural d'uns Jocs Olímpics. Pel que fa a un matx, el rècord el té la final de la Champions de Roma entre el FC Barcelona i el ManU amb 109 milions, que va acabar amb la Tercera a les vitrines del club català. La Super Bowl de 2010, que sempre està considerat com el matx més vist del món, es va quedar en 106.

Per engalanar el coliseu blaugrana es faran servir 100.000 cartolines plastificades, unes 45.000 de les quals seran de color vermell, 35.000 seran blaves, i 20.000, grogues amb l'objectiu que en la tribuna principal i el lateral es dibuixi la bandera del Barça, i que en els Gols Nord i Sud es pugui veure la senyera. El "T'estimo Barça" estarà a la segona i tercera graderia del lateral. Casualitat? No. És el primer que es veu des del túnel de vestidors.

D'altra banda, el FC Barcelona anima els més de set milions de seguidors que té al FB a canviar la seva imatge del perfil per la del mosaic que acomapnya aquest post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada