"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 15 de desembre del 2010

Bussel·les s'haurà de mullar amb la Qatar Foundation


El Parlament Europeu deu estar maleïnt els ossos de l'eurodiputat català Raül Romeva. Per a qui no ho sàpiga el Parlament Europeu és una institució que no serveix absolutament per a res, és absoluta i totalment prescindible, és un cementir d'elefants per a polítics de segona que fan nosa als seus països, es dedica a xupar diners i més diners dels pobres estats membres i els parlamentaris destinats a la freda i insípida Brussel·les estan completament estabornits cobrant sous astronòmics i dietes encara més escandaloses per a no res. Però, ara, per culpa de Raül Romeva, l'atenció mediàtica d'Europa es bolcarà al seu santuari d'avorriment. Resulta que els ecosocialistes catalans demanaran si la Comissió Europea creu que el patrocini del FC Barcelona, per part de Qatar Foundation, és compatible amb el que el club blaugrana manté amb Unicef. Romeva, que llueix un seductor new look, remarca que aquesta monarquia absolutista del Golf "vulnera els drets humans" i alerta que l'únic objectiu d'estampar l'arbret de la sidra en la samarreta blaugrana és la promoció exterior de Qatar. Home, senyor Romeva... hi haurà altres qüestions més interessants, no? No han de ser els socis els qui autoritzin l'operació? Pobres europarlamentaris... Se'ls acaba l'oasi de la jubilació desitjada.

3 comentaris:

  1. Romeva és actualment l'eurodiputat més actiu (preguntes, intervencions, informes) del que portem de l'actual legislatura. Va ser el 4t diputat més actiu dels gairebé 900 de la darrera legislatura. I més culé que la bandera. Crec que el que ha fet és un exercici de coherència. Jo l'aplaudeixo i espero amb ànsies la resposta de la Comissió

    ResponElimina
  2. Em sumo al comentari anterior. Només cal mirar la pàgina web del Parlament o el bloc del Romeva per veure que aquesta és només una de la infinitat d'iniciatives parlamentàries que ha fet. I no s'és menys culé per no seguir el ramat i atrevir-se a denunciar incoherències, malgrat la mordaça a que sembla que estiguem tots sotmesos en aquest tema. No em crec que ningú hi estigui en contra... Ah, i pot semblar estrany fer-ho a través d'una pregunta parlamentària, però és el mecanisme del qual disposa un diputat, que recordo és un representant electe per voluntat popular. I dubte que hi hagi gaires dels seus votants que estiguin en contra d'aquesta iniciativa. Perdoneu, però algú ho havia de dir!

    ResponElimina