"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 21 de gener del 2011

El Barça, contra anxoves i vaques sagrades




Recordes les vaques sagrades del Dream Team de Cruyff? Doncs resulta que les vaques sagrades, de veritat, visitaran demà el Camp Nou (20:00h C+Ll, Gol) per enfrontar-se el Barça. Resulta que el multimilionari hindú Ahsan Alí Syed, que és el paio de la foto i a qui les autoritats angleses no li van deixar comprar el Blackburn Rovers pel seu passat complicat i obscur econòmicament parlant, no sabia què fer amb tants diners i s'ha comprat el Racing. Eixugarà el deute (20 milions), liquidarà el prèstec del Govern de Cantàbria que era de set milionets (Revilla ja li haurà regalat a l'amic asiàtic les seves reputades anxoves?) i avisa que fitxarà a tort i dret. Desconeixem si ja ha dit que "era del Racing des de petit".

Syed té 36 anys i resulta que ja és president de la Western Gulf Advisory (WGA), que és una empresa creada l'any 2008 amb seu a Bahrain i que es dedica al petroli, a rescatar empreses amb dificultats econòmiques, inversions... Quin tuf, oi?

Sembla que l'indi farcit de cèntims farà efectiva la compra el darrer dia de Gener i, de moment, està més preocupat buscant un lloc a Santander per fer-se una caseta i mirant si a l'aeroport cap el seu discret jet privat. Ai, Racing, Racing. Encara recordo com van acabar amb l'ucranià Dimitri Piterman (l'entrenador-president) que va deixar tirat el club després de barallar-se amb tothom i que, actualment, es troba amb parador desconegut.

1 comentari: