"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 18 de gener del 2011

Sergio Ramos tampoc pot amb CR7


La prestigiosa Gazzetta dello Sport italiana avisa, avui, que el lateral del Reial Madrid, Sergio Ramos, podria abandonar el club blanc a finals de temporada i no acceptar l'oferta de renovació que li plantejaran per a sis anys més. Es veu, sempre segons el rotatiu rosa, que l'Indi de Camas no suporta Cristiano Ronaldo amb qui, presumptament, ja hauria tingut més d'un enfrontament. A més, expliquen que el campió del món amb la selecció estatal tampoc està massa content amb el portuguès José Mourinho. Cristiano Ronaldo, que té unes relacions més que congelades amb el capità Iker Casillas, segueix fent amics a Chamartín.

De fet, a CR7 no el poden ni veure al vestidor de Chamartín. El que passa és que l'aguanten per la seva importància a la gespa. Els jugadors espanyols passen d'ell i el crack de Madeira només es relaciona amb els lusitans Pepe i Carvalho i amb Marcelo i Di María. Karim Benzema l'odia després que CR7 hagi demanat "un 9 pels propers sis mesos" i Gonzalo Higuaín no l'ha suportat des del primer dia. El darrer, doncs, Sergio Ramos. On anirà l'andalús? Chelsea? Barça? Que vagi fent el tonto Dani Alves amb la renovació dels pebrots. Ah, per cert, Sergio Ramos ho desmentirà tan aviat com li ho expliquin i ell ho entengui. Poden passar hores... o dies :)

1 comentari:

  1. I si ve al Barça dirà que es la il.lusio de la seva vida i proclamara un Visca Catalunya als 4 vents sense cap problema

    ResponElimina