"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 8 de març del 2011

Florentonto no aguanta la txapa del president xilè


El president del Reial Madrit, Florentonto Pérez, té una vida paral·lela a la seva penosa gestió esportiva. Sembla que els negocis li van força bé i, com a màixm vèrtex de la constructora ACS, ha d'assisitir a alguns esmorzars-conyassos que es fan per doquier. Avui, en Florentonto, ha anat al Ritz de Madrid per fotre's un suc de taronja i un cafelito bo i escoltant el president de Xile, Sebastián Piñera, que parlava davant dels empresaris espanyols en el Foro de Nueva Economia. El fotògraf de Periodistadigital.com l'ha enxampat ben atent a les oportunitats de negoci de Xile cantades pel seu presi.

El més curiós del cas és que mentre en Piñera s'esgargamellava des de la tribuna d'oradors i en Florentonto anava fent les seves capcinades, el paio que controlava els gràfics que amenitzaven el discurs s'ha fet un embolic i la pantalla s'ha quedat sense el preceptiu power point farcit de paraules boniques i buides. "Desperti's", ha dit Piñera. Afortunadament, no es dirigia al nostre Florentonto, que miraculosament acabava de tornar dels somnis sense saber massa bé on collons era, sinó al pobre operador de l'ordinador que, hores d'ara, ja deu ser a les cua de l'INEM.

Home, aquesta és una imatge típica dels polítics (que ja se sap que vetllen per nosaltres, juas, juas) però un linx dels negocis com ell...

1 comentari:

  1. SEgur que en Florentoto va ser un dels que amb els amiguetes prenent un café o dinant es va riure de la dona Ruiz Mateos quan la van enxampar dormint a la grada ... ahjajaja ... i és que la vida és un boomerang ... ens fem grans Florentoto???

    ResponElimina