"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 27 de maig del 2010

I tu, arribes a final de mes?


Tu i jo som uns desgraciats, home!. Lluitem per la hipoteca, per les guarderies, per fer un viatget més o menys decent a l'estiu i fem autèntics equilibris per arribar a final de mes amb més o menys dignitat. Per això, ens sobten notícies que subratllen com jugadors multimilionaris tenen problemes econòmics abans, fins i tot, de retirar-se.

El darrer exemple és el pivot Eddy Curry, dels Knicks, que guanya deu milions de dòlars l'any. (En els darrers dos anys només ha jugat 10 partis). Motiu? negar-se a passar les revisions cardiovasculars preceptives. Doncs be, malgrat haver acumulat 60 milions de dòlars, l'han condemnat a pagar els interessos del crèdit que va demanar perquè necessitava més calés. Eren 500.000 dòlars i ara n'ha de tornar 1,2 milions perquè l'interès era del 85%! Xifra, per cert, que només és legal a Nevada. Curry, que ja ha perdut la seva casa valorada en cuatre milions de dòlars, ha presentat al judici un llistat de despeses per mirar d'estovar el jutge. No se n'ha sortit. Lloguer de 17.000 dòlars, 30.000 en despeses de la llar, 1.000 en TV i cable, 16.000 per les pensions que passa a pares, germana i padrastre... Al marge queden els seus continus escàndols sexuals, homòfobs i antisemites.


Un altre exemple curiós és el de Shaquille O'Neal. El pivot dels Cavs tenia unes despeses l'any 2008 esfereïdores. Ara suposo que les haurà multiplicat. Big Cactus, Diesel o el Gran Aristòtil es gastava cada mes 900.000 euros!. Com? 75.000 en viatges, 40.000 euros en regals per a familiars i benefactors i tota la patoleïa que deu viure a les seves esquenes, 16.600 euros al mes en benzina, 18.000 en les dones que cuiden dels seus fills i uns altres 15.000 en servei domèstic. En omplir la nevera hi destinava 8.800 euros, 11.700 anaven a parar en roba per a ell i 342.465 en impostos. Encara bo. Les xifres es van fer públiques pel propi gegant de Newark quan s'estava divorciant de Shaunie Nelson.

2 comentaris:

  1. Ells ho veuen tan normal. Fer tanta despesa es quelcom tan habitual en ells que no entenen fer-ne menys... i segur que és queixen del sou!

    ResponElimina
  2. Això és millor no saber-ho!!!

    ResponElimina