"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 13 de juliol del 2010

Patètica celebració a Madrit

Com a Madrit no estan acostumats a fer grans celebracions esportives, la d'ahir va ser nefasta en tots els sentits. Disculpable és el retard. Ja se sap. Però no de quatre hores! Aquesta és la mena de respecte que es mereix una afició apassionada que era al carrer des de les 10:00h del matí per, sense ni menjar ni beure sota 40º de temperatura, veure una horeta els campions del món?

Tot va anar malament. Com poden els organitzadors fer que l'autocar de la selecció fos l'encarregat d'obrir camí entre la gentada anant, durant bona part del trajecte, les motos de la policia al darrere? Com no havia pogut el consistori madrileny no habilitar un pas per a la comitiva? Com pot l'Ajuntament de Madrid convidar a la carpa VIP gent tipus Belén Esteban i el seu marit Fran, Paquirrín o Alonso Aznar, fill de l'expresident espanyol? Què collons hi pinten?

Què feia el pobre Manolo Escobar vestit de manera lamentable amb una agosarada americana vermella (s'hauria de capar el seu estilista) representant de l'Espanya més franquista i rància? Per què collons Carlos Latre va agafar el protagonisme sense deixar ni parlar els jugadors? Per què el pesao del Bisbal va estar donant pel cul tanta estona? Per què es van convidar artistes (per dir alguna cosa) de tercera fila i completament caducats com Amaia Montero, Edurne, Ketama, Soraya, Seguridad Social, Pignoise (o com collons es diguin), els Morancos o Soraya?

Proposo, per a la propera Eurocopa, Marujita Díaz, Carmen Sevilla, el Parada (amb el pianista), la Pantoja i alguna interpretació de Fernando Romay, Núria Bermúdez (agent FIFA, per cert) i un ball pasodoble entre Jorge Javier i la Maria Patiño. Per què les càmeres no van deixar els futbolistes en la intimitat després de sopar en aquest local? Sort que la ciutadana Elena és especialista en treure'ns d'un apuru. Recordes els plors de Barcelona'92? Et deixo amb el waka-waka. Encara és millor! Ojut als comentaristes de Cuatro. No tenen preu! Déu meu! Quin país!

2 comentaris:

  1. Hi va haver coses molt millorables, certament.

    ResponElimina
  2. I jo em pregunto: algú esperava quelcom millor? A mi no em va sorpendre el nivell d'"artites" convidats, que segur van ser del gust, no ens enganyem, de la gran majoria de ciutad@ans d'aquest país (incloent Catalunya). D' aixó s'en diu jugar sobre segur¡¡¡
    Per cert, si seguim dient Madrit, que després no ens enfadem si diuen Lérida o Gerona....JAD.

    ResponElimina