"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 13 de juliol del 2010

Puyol i Piqué posen Zeks en un jardí


1.- Pepe Reina, haig de dir que amb el mal de cap que tenia ha estat sensiblement millor que en els parlaments de l'Eurocopa, presentava Cesc Fàbregas com "el futur del Barça" durant el bany de masses per la celebració del Mundial aconseguit per la selecció estatal, de manera brillant, a Sud-àfrica. Mentre el d'Arenys aguantava que el porter del Liverpool el titllés (amistosament) "d'empanao", Puyol i Piqué han aparegut amb alevosia i nocturnitat per darrera del capità de l'Arsenal per plantificar-li (aquest és el verb) una samarreta del FC Barcelona. Buf! Quin jardí! Quin problema pel català que, sense comerlo ni beberlo serà portada demà als diaris anglesos. El pobre Cesc no sabia com reaccionar. Hem d'entendre que els seus companys saben ja alguna cosa que nosaltres no acabem de confirmar?
2.- Xavi, tot un senyor. El de Terrassa, el millor jugador del Mundial digui el que digui la FIFA, ha estat el protector d'Àlvaro, el fill amb síndrome de Down del gran Del Bosque. No l'ha deixat en cap moment de banda i l'ha fet sentir un més. Afortunadament, no ha repetit el Viva España de 2008.

3.- M'ha emocionat Ruben de la Red. L'exjugador del Reial Madrid, campió d'Europa amb Luis Aragonés fa només dos anys, s'ho ha hagut de mirar "com un aficionat més", tal i com ell mateix ha dit. Ha de ser molt dur haver d'adoptar aquest rol per un rar problema cardíac. Diuen que podria tornar i que el Getafe li ha obert les portes. Cal que vigili. M'encantaria que pogués tornar a sentir-se futbolista. Ho porta a les venes.
4.- Sara 'Guadiana' Carbonero. No sé si t'hi hauràs fixat però el cas és que ha estat molt curiós el paper de la subdirectora d'esports de Telecinco. La de Toledo va començar compartint plànol amb els jugadors que anava entrevistant. Derrota contra Suïssa. Portada del Time. Sara Carbonero va desaparèixer de les imatges i només es veia el seu micro i s'escoltava la seva veu. Amb el passi a semis, la Saríssima va tornar a sortir per pantalla. Curiós.
5.- Una mica més i em desgracien Manolo Escobar. El cantant no està per massa alegries per diferents problemes de salut. Els jugadors me l'han mantejat sense contemplacions i l'home que buscava el carro que li havien manllevat no ha pogut acabar l'actuació. No sabia ni com se deia, ni on estava. No fem bromes.
6.- Penós ZP. Més Mr Bean que mai ha fet uns pèssims i lamentables saltirons amb la 'copita' (com diu Iniesta) a les mans. Ridícul. Tal i com està la situació a l'Estat, ZP ha preferit jugar a casa i davant dels seus empleats ha evitat torejar en places més complicades i fer-se portar la selecció, com una pizza, a la Zarzuela.
7.- Reina patina. El portar ha violat la intimitat d'un vestidor (per culpa de la seva simpatia) al voler fer una broma en el moment de presentar Sergio Ramos. Ha revelat que Del Bosque sempre avisa al de Camas que "es posa massa nerviós abans de centrar". Lleig, Pepe.
8.- Atenció a la trompada! Arbeloa està assegut i sort que cau enrere!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada