"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 16 de juliol del 2010

Un toro vermell que s'acomiada amb un "Visca Catalunya"


Monsieur Henry ja és, a tots els efectes, nou jugador dels Red Bull de Nova York (l'equip és a Nova Jersey) de la MLS estatunidenca. El francès ha ofert la seva primera roda de premsa conscient de l'interès que ha despertat, en el país del soccer, la seva incorporació. Tití ha parlat en anglès però ha volgut finalitzar la seva roda de premsa en castellà. El 14 ha enviat un missatge a la culerada assegurant que "no us oblidarté mai". Ha explicat que Pep Guardiola "sempre va ser bó amb mi" i que "Joan Laporta i Frank Rijkaard són uns senyors".

L'exblaugrana ha lamentat no haver-se pogut acomiadar de la gent blaugrana i ha promès "tornar per parlar i veure els companys". "Portar aquella samarreta ha estat increïble. El primer any va ser difícil, però guanyar les sis Copes ha estat el màxim. Va ser genial veure la ciutat al carrer, plena de gent...El Barça és un club que, de veritat, és més que un club".

Les darreres paraules d'Henry han estat "Sort. Visca el Barça, Visca Catalunya, a guanyar... i el Madrid, no. Com sempre"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada