"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 16 de juliol del 2010

Dues maneres de veure el nou jugador del Barça


El FC Barcelona ha realitzat, aquest divendres al migdia, el primer fitxatge de l'era Rosell (i segon de la temporada després de David Villa), incorporant el fins ara sevillista Adriano Correia (no confondre amb el cocaïnòman de l'Inter). L'acord, a manca de confirmació oficial, sembla que s'ha tancat per uns 10 milions d'euros més variables. El jugador passarà, aquest cap de setmana, la preceptiva revisió mèdica i dilluns s'incorporarà al primer entrenament del FC Barcelona. El futur d'Adriano semblava vinculat al Barça ja que el conjunt blaugrana havia mostrat interès per incorporar-lo en diferents èpoques.
Els optimistes diran que és un gran fitxatge, que és polivalent, que arriba a l'àrea contrària, que pot jugar en moltes posicions, que Del Nido hauria pogut demanar més per un extraordinari jugador que no ocuparà plaça d'estranger i que es pot moure tant al mig del camp com al lateral esquerra.
Els pessimistes diran que és un jugador de perfil baix, que ja es nota que no hi ha diners a la caixa, que segueix l'idili entre Sandro i els brasilers i que, per aquella banda, ja hi ha Abidal i Maxwell. Per a gustos, els colors.
A mi, personalment, em sembla una excel·lent operació amb una bona relació qualitat-preu. Ara bé, no quedava lliure el proper 30 de juny?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada