"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 9 de novembre del 2010

L'streaper Chiqui Martí a Londres 2012?


Desconec com es troba la catalana Chiqui Martí després de la trompada que es va endur la seva esquena quan va caure, des de quatre metres d'altura, quan practicava el seu strip-art, en una sala de festes castellana fa sis anys. Però, en qualsevol cas, la noia ja fa temps que va recuperar la mobilitat de les seves cames i podria preparar-se per a la cita olímpica de Londres 2012. Si no és com a esportista, com a entrenadora ja que els 39 anys no perdonen. I és que un grup d'advocats està treballant perquè el COI accepti l'eròtica barra vertical com a esport olímpic.

El Pole Dancing busca opcions de ser esport d'exhibició a la capital anglesa i competir, com una disciplina més, als Jocs de Rio 2016. El problema dels adeptes d'aquesta pràctica és que els moviments amb la barra vertical s'associa a noies de moral un xic discreta i de moviments humits. El COI, que no ha destacat mai pel seu progressisme, podria posar pals a les rodes a aquesta pràctica. La veritat, però, és que la pràctica del Pole Dancing (bromes al marge) requereix un entrenament molt dur, molta força, sentit del ritme i concentració. El problema? On es penjaran els dorsals les concursants? La pregunta és seriosa i gens frívola. I és que una de les normes d'aquesta disciplina reclama que la pell estigui en contacte amb la barra americana.

Des d'aquí reclamo que si el Pole Dancing esdevé olímpic, també ho siguin els castellers, els concursos de truites de patates (amb ceba o sense?) i una competició per cercar el millor boletarire.

1 comentari:

  1. Bueno, si mires el video de la pole dance australia 2006, (Felix Cane) crec que es la que ho fa millor de totes les que he vist... espectacular. Ara la senyora treballa pel cirque du soleil en les seves estones lliures...

    Suposo que si fos olímpic puntuarien amb una sèrie de figures obligatòries. El nivell hauria de ser tant hardcore com les de rítmica. el dorsal el posaria a l'esquena, però clar, com que la roba rellisca, s'hauria d'anar vestida de cuir.

    ResponElimina