"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 9 de novembre del 2010

L'amo de Red Bull es pensa que som tontos


Juas, juas... Que em descollono! El capo de Red Bull es pensa que som idiotes. O això o la seva escuderia és una mena d'ONG encoberta. Resulta que el paio, que es diu Dietrich Mateschitz, es despenja amb unes declaracions que no es deu creure ni tan sols ell mateix. Diu el geni que "prefereix el subcampionat abans que donar ordres d'equip!". Què es pensa? Que ens mamem el dit? Quin mal hi ha en les ordres d'equip? Mai ho he entès.

Podria ser una cortina de fum? No hi haurà ordres perquè els dos pilots de la discòrdia ja els han ordenat el que han de fer? Algú creu que un equip de F1 deixaria escapar una oportunitat per proclamar-se campió del món? Sort que les declaracions del multimilionari austríac, que viu en una illa de les Fiji de la seva propietat que va comprar a la família Forbes, ja han estat maquillades des de casa seu. Christian Horner, el cap esportiu de Red Bull, creu que "si arriba el moment, els pilots s'ajudaran entre ells. Estic completament segur que faran el millor per a l'equip". "Si es troben en una situació en la qual un no pot guanyar i ha d'ajudar l'altre, imagino que ho farà. Serà una decisió d'ells"

La cursa d'Abu Dhabi es presenta més emocionant que mai (ara sí, Merlos). Fernando Alonso, que en té prou amb guanyar o quedar segon, és el gran favorit per endur-se el seu tercer ceptre mundial. L'asturià, que està treballant amb el túnel del vent de Maranello per mirar de rebaixar algunes dècimes ja que els entrenaments privats estan prohibits, és un autèntic geni conduint de nit i mirarà d'aprofitar-se de l'odi que es professen l'australià Mark Webber i l'alemany Sebastian Vettel als volants del Red Bull. Potser és que Mateschitz no té els collons de dir-li a Vitello que es deixi avançar per Webber?. Si realment la situació de cursa demostra que Dietrich Mateschitz tenia raó, Red Bull donarà ales a Fernando Alonso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada