"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 7 de novembre del 2010

El Barça té molta Geta! (1-3) Humor


El FC Barcelona ha confirmat que el partit contra el Sevilla del cap de setmana passat no va ser un miratge. Avui els homes de Guardiola han derrotat de manera contundent al Getafe (1-3) amb gols de Messi, Villa i Pedro, encaixant-ne un de penal (inexistent ja que Piqué no podia amputar-se el braç) per obra i gràcia de Manu del Moral. Els catalans estan fregant la perfecció i, a banda d'haver pogut aconseguir un marcador d'escàndol, la velocitat de pilota ha tornat a ser brutal, especialment en la primera meitat, deixant els azulones perseguint ombres. El Barça, que fins fa dues setmanes jugava al tran tran, segueix a només un punt del Madrit de Mou que es veu que és sensacional. Foc d'encenalls. El Barça, però, té molta Geta per abusar com abusa. Proposo una sèrie de mesures per no adulterar la competició.

1.- Pep Guardiola no podrà fer més videos de motivació i només podrà passar als seus jugadors sessions del Congrés o l'Àgora de la setmana abans dels partits. En el seu defecte, també els podrà ensenyar els acudits dels Teatre de Guerrilla.

2.- El Barça jugarà sense porter.

3.- Puyol i Piqué es veuran obligats a defensar de genolls. Seran sancionats en cas que parlin català entre ells.

4.- A Alves se li ordenarà córrer una marató sencera abans del partit.

5.- Xavi haurà de jugar amb els ulls embenats.

6.- Busquets només podrà tocar dues pilotes en tot el partit.

7.- Iniesta no podrà sortir del petit quart de cercle que hi ha al costat del banderí de còrner defensiu.

8.- Messi només podrà rematar amb el cap i Guardiola només podrà fer un canvi; sempre i quan l'home que salti a la gespa sigui Bojan.

9.- Villa haurà de xutar amb l'esquerra i Pedro encararà els contracops saltant sobre una cama.

10.- Els equips rivals disposaran de dos penals, una expulsió d'un jugador blaugrana i de 15 còrners (l'única manera de marcar a la porteria de Valdés gràcies a la defensa zonal) per partit.

11.- El president del Barça haurà de Sandro Rosell. Ups. Això ja s'ha complert!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada