"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 27 de desembre del 2010

Entenc Dani Alves


Com entenc Dani Alves! El brasiler i la directiva del FC Barcelona estan en ple estira-i-arronsa amb la renovació del lateral. Alves demana el que creu que és just per a un jugador de la seva categoria. És el més emprat per Guardiola, és una peça clau en el futbol blaugrana, serveix infinites assistències, s'incorpora a l'atac, xuta amb decisió i, a més, comença a saber defensar. Alves i el Barça estan encallats. El brasiler no demana cobrar l'escalafó Xavi-Messi-Iniesta, però considera que es merexeiria ser a la categoria dels Valdés-Puyol-Busquets...

Però... t'has pensat com es deu sentir Alves? Que ha de pensar el brasiler quan veu com la Sandra Rosell renova un analfabet futbolístic com Bojan fins els 2015? Compara els rendiments entre l'un i l'altre. Sincerament, no entenc com el de Linyola, eternament sobrevalorat per ser català, pot tenir la barra d'acceptar-ho. Jo, si fos ell, diria que estic molt content amb el que tinc i que la perllongació me l'haig de guanyar al camp. Encara no entenc què és el que aporta Bojan. Algú m'ho pot explicar? 38 gols en 146 partits és un registre penós per a un paio que porta la samarrreta del Barça amb el 9 a l'esquena. Que no ha jugat massa, em dius? Home, un davanter del Barça, que disposa un mínim de 10 oportunitats clares per partit per transformar en gol pilotes que arriben concebudes per la matriu futbolística de Xavi i Iniesta no pot presentar aquests números tan penosos.

Realment, aquest xicot, que surt al camp amb cara d'angoixa, d'acollonit, d'estar superat per les circumstàncies i que té la rara habilitat de saber marcar-se per evitar quedar-se sol i fallar, ha sabut caure amb gràcia. Com és català, el renovem. Com Alves és brasiler, direm que és un peseteru.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada