"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 25 de març del 2011

Frase per quedar bé fent el cafè amb els amics (5)

Com que comença el Mundial de la F1, t'ajudo a quedar de puta mare amb els col·legues. Recorda que estrenem els pneumàtics (els Pirelli) i hi ha un nou codi de colors. Corre! Afanya't a memoritzar-ho i quan vegis la cursa amb els amics (o amigues) podrà dir abans que ningú... "Òstia, en Vettel ha calçat (aquest verb és important) gomes de mullat". Pots afegir, sense moure un múscul de la cara, que "aquests Pirelli es degraden molt. Veurem curses amb fins a quatre aturades. Això afavorirà els avançaments". Quedaràs com un crac!

Sec: Platejat (dur), Blanc (mitjà), Groc (tou), Vermell (Supertou). Recorda pronunciar supertou amb entonació Merlos. Guanya molt!
Mullat: Blau (intermig), Taronja (aigua extrema). Aquí pots fer com el Merlos i deixar anar un oportú Full wet. Amb seguretat i sense dubtar-ho!

Els qui ho tenen millor són els murris de McLaren. Com es fotien un embolic de tres parells d'ous amb els colors, doncs fitxen el català Pedro de la Rosa, exprovador dels Pirelli, que és l'únic del món que té clar el merder cromàtic.

1 comentari: