"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 4 de maig del 2011

Campanya per evitar que l'Ultra Sur Sauca retransmeti la final a La1


Hashtag a Twitter. Amb un nom força aclaridor Sergio Sauca dimisió. Ja fa temps que, humilment, vinc denunciant la diarrea que surt per la boca del presentador de La1 en aquest modest blog. Em plau veure aquest allau de crítiques perquè ja n'hi ha prou. Només demano imparcialitat. En Sauca, un tal Rubén que porta l'inhalàmbric en els partits del Madrit, la nefasta Silvia Barba i el malalt Manolo Sanchís no són res més que una colla de fanàtics Ultra Sur als quals els hi han posat un micro a la mà i que en gaudeixen més que un Sergio Ramos un llapis.

La gent n'està tipa de comentaris del tipus "Tal y como ha arrancado Messi, ha pasado lo menos malo" quan Carvalho va fer una de les seves esbojarrades entrades sobre el turmell de l'argentí. O "no es habitual que el Barça juegue una final" o "aún faltan dos minutos para que el Madriz marque dos goles y pueda remontar". I la cirereta del pastís va ser amb la falta de CR7 a Mascherano ja que va arribar a dir "si dic el que penso, em mataran".

També el tal Rubén León hi va contribuir. En acabar el partit, li va etzibar a Casillas "si estas enfadado, lo estarás mas cuando veas la repetición". El més còmic va ser la pregunta que van plantejar al web sobre la falta de CR7 a Mascherano. Un 73% va dir que el gol estava ben anulat. Tot i els comentaris.

Al marge d'aconseguir no pronunciar, en cap moment, la paraula català o Catalunya en un partit del Barça (ho vaig estar controlant), aquests paios viuen dels impostos de tothom. Sauca ha sortit dient que ell només "embogeix per la Roja" i que a "TVE no es porta aquesta moda periodísitca d'anar a favor d'un equip" i ha tingut la barra de demanar disculpes si algú s'ha pogut molestar.

Doncs ningú ho diria, xato!

1 comentari: