"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 2 de juliol del 2010

Dos exmadridistes repudiats humilien el bluf Kaká


Saps per què ha perdut el Brasil? Sí. Ha tornat a passar! En Jagger va anar al camp per fer costat a la canarinha.

A Manuel Pelegrini el van obligar a quedar-se amb Van der Vaart i donar el passaport a la resta d'holandesos que colonitzaven el Bernabéu. Per tant, va haver-se de desfer, a contracor, d'Arjen Robben i de Wesley Sneijder que eren els dos únics tulipans que volia el xilè. Aquest divendres hem tingut la gran notícia del Mundial (no vull escriure sorpresa). Holanda ha liquidat el Brasil per 2-1. Cert és que els de Dunga s'han avançat en el marcador, per obra i gràcia de Robinho, i que han controlat els primers 45 minuts amb més o menys solvència. Però, a la segona meitat s'han desfet com un sucre en un cafè.

A la represa, un autogol de la verdeamarelha ha esperonat els oranje que han desfet la igualada amb una rematada de cap (sí, de cap), d'Sneijder. Ell i Robben han fet el que han volgut i han humiliat el catenaccinho de Dunga personificat en Gilberto i Felipe Melo. El Brasil ha decebut, no ha sabut jugar amb el marcador en contra i ha demostrat que era una selecció massa garrepa, sense esperit, ni líder al camp. Només Maicon i Robinho s'han salvat d'una desfeta que tindrà grans repercusions per a la pentacampiona del món. De passada, aquest Mundial, ha estat la confirmació del bluf Kaká. S'ha parlat molt d'Ibra... però la baixa forma del 10 brasiler és preocupant. I això que els espanyolistes comentaris del C+ s'esforçaven a celebrar qualsevol tímida aportació de l'exmilanista: com anunciant (desitjant) una suposada reacció pensant ja en la pretemporada blanca. El jugador (cobra mil euros l'hora, recordem-ho) està desconcertat. Absolutament i trista desorientat i ha convertit en un miratge aquell genial futbolista que vestia la samarreta rossonera.

En cap moment ha sabut posar-se l'equip a les esquenes, no li ha sortit, en tota la competició, ni una passada correcta i s'ha mostrat com un jugador tronquet, tronquet. Fins i tot, amb por a executar la seva terrible canonada. Al Bernabéu ja no saben com desfer-se del futbolista-capellà que (teòricament) s'ha perdut infinitat de partits amb els blancs per una presumpta pubàlgia crònica. Kaka. Sense accent. Per acabar-ho d'adobar, la canarinha s'ha dedicat a repartir llenya en els minuts finals quan haurien hagut de concentrar-se en perforar la porteria europea. I, aquest, el brasiler Felipe Melo estudia per capellà. Una mostra. Recordes el jogo bonito?

1 comentari:

  1. joan, què està passant?
    el brasil ja no és el que era. holanda, tampoc. els mundials ja no són l'espectacle que eren. el futbol ja no és l'esport que era. Una dels pitjors copes del món que recordo. on està el futbol?

    ResponElimina