"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 15 d’octubre del 2010

Bloody Mary Contador no anirà a la presentació del Tour


Ojut a l'enorme tall de carn que va sopar Cancellara el dia del positiu del Pistoler. Casualitat?


Malgrat que alguns de vosaltres (fins i tot el meu amic Gabi) no han entès la meva posició amb Alberto Contador, sembla que alea jacta est. Com vaig contestar-li a un anònim seguidor del nostre modest blog, res m'agradaria més que equivocar-me, però... Em dóna igual que Contador sigui de Pinto o de Valdemoro, de Reus, de París o de Londres... un trampòs és un trampòs. I, reitero, si m'equivoco no tindré cap mena de problema en admetre-ho i fer marxa enrera el més pur estil ZP.

Però el cas d'Alberto Bloody Mary Contador es va complicant cada minut que passa i la seva versió, la del tall de carn, no se la creu ni el pobre Jaime Lissavetzky que no sap com treure's del damunt el mort del binomi Espanya=paradís del dopatge. Ja he dit que estan matant (amb audències televisives exigents i etapes sobrehumanes en busca de l'espectacle) un esport molt bonic en el qual, en els seus inicis, els ciclistes s'aturaven a les fondes de la carretera, al pas de l'etapa, per dinar el menú del dia. Algú es creu que es poden fer 3.000 quilòmetres, pujar l'equivalent a sis Everest amb macarrons i coca-cola? Sensacional el ciclista suís Fabian Cancellara (quatre vegades campió del món de contrarellotge que ja va tenir els seus problemes amb el presumpte dopatge de la seva bicicleta) penjant en el seu Twitter el sopar que es va prendre quan va aparèixer el positiu de Contador: un fenomenal bistec.

El problema de Contador és que la seva explicació no té cap ni peus. Hauria d'haver menjat un quilo i mig de carn de vedella per donar aquests guarismes. Altres atletes ja han mirat d'argumentar la presumpta intoxicació alimentària per clembuterol però l'AMA no és que no s'ho cregui, és que no li atorga el mínim crèdit a banda del tip de riure que es deuen fer. No hi ha per on agafar-ho. La teoria de l'autotranfusió, declaracions de la gent de l'esport que ja comencen a dir "m'agradaria creure'l, si no és veritat serà un trampós", elf et que hagi decidit tancar la boca i no fer cap més declaració, les misterioses inicials (mai descobertes) d'AC en una de les bosses de sang de l'Operació Port, un passaport biològic qualificat de "caòtic" pels metges que l'han vist, declarar que no anirà a la presentació del Tour 2011 el proper dimarts. No sigui que el detinguin a París. No sigui que hi hagi solomillos en el pesebre de benvinguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada