"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 9 de març del 2011

La Rua de l'Extermini passa pel Camp Nou


Abidal i Van Persie donant-se els mòbils per anar a l'Ikea

Mentre a Sitges els adeptes al Carnestoltes consagraven la Rua de l'Extermini, el FC Barcelona va decidir imitar la Blanca Subur al Camp Nou contra l'Arsenal. 3-1 i els catalans classificats per a quarts de final de la Champions. La veritat és que els blaugrana van exterminar el conjunt anglès gràcies a un genial Messi que es va limitar a llegir les partitures que escrivien Iniesta i Xavi. Ens va agradar molt Dani Alves que, curiosament, porta les mateixes assistències que el nou millor jugador del món (segons la caverna) que es veu que és Mesut Özil i que representa que les passades de gol són la seva especialitat.

L'Arsenal no va donar tres passades seguides en cap moment i, en la primera meitat, els de l'alsacià Wenger no van creuar la divisòria. Cesc? Missing in combat. Des de la infecta retransmissió de TVE es deia que els londinecs eren conscients que no podien jugar a tenir la pilota davant el totpoderós FC Barcelona i que havien cedit el cuir als blaugrana. Home, la zebra és negra amb ratlles blanques o blanca amb ratlles negres? L'Arsenal no va olor la pilota, senzillament, perquè el Barça no els ho va permetre.

El primer gol de Messi és per emmarcar. La sang freda de l'argentí per no xutar de primeres, picar la pilota per sobre del navarrès Almunia i afusellar la porteria gunner és sensazional i dificilíssim. No ho intentis a casa!


L'Arsenal té dret a queixar-se de l'expulsió de Van Persie. L'holandès, que ja tenia una groga, va fer veure que no escoltava el xiulet de l'àrbitre que sancionava el fora de joc i va decidir xutar contra la porteria de Valdés. No valia però el davanter dels gunners volia marxar del Camp Nou sabent que havia xutat, encara que la seva acció (punible) ja estigués anul·lada. El col·legiat el va expulsar per la segona groga. Estricte? Sí. Just? El reglament és el que és. Ara bé, els de Wenger no poden agafar-se a aquesta jugada per justificar una derrota més que merescuda.

No és just oblidar-se del Jefecito. Pràcticament en el darrer segon del matx, quan ja no hi havia temps de reacció, va saber avortar l'única jugada de perill dels de Wenger. Només amb aquesta acció, el fitxatge de l'argentí ja ha estat rendible :)

Tres frases:
Wenger: "Guardiola, pots felicitar l'àrbitre"
Abidal: "Vull el Lió perquè voldrà dir que haurà eliminat el Madrit"
Cesc (Twitter): "Assumeixo la culpa del primer gol, és un dels pitjors moments de la meva vida". Home...

1 comentari:

  1. els de Wenger no poden agafar-se a aquesta jugada per justificar una derrota més que merescuda ... totalment d'acord!! genials les paraules de guardiola a la roda de premsa ... però tots sabem que això serà al que s'agafaran no només els de Wenger sino tota la caverna ... i es que l'enveja és molt dolenta!!!!

    ResponElimina