"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 21 de juny del 2011

Arrivederci Basile

El Regal Barça ha decidit no renovar Gianluca Basile, l'estranger que ha vestit més vegades la samarreta blaugrana superant el mític Audi Atomic Dog Norris. Marxen els collons del Regal Barça, el caràcter, la defensa, el compromís....

L'escorta italià ha estat sis temporades a Barcelona on va arribar procedent de la Fortitudo de Bolonya. Marxa, als seus 36 anys, amb una Eurolliga, dues lligues ACB i tres copes del Rei al sarró. Després d'una temporada en blanc, Basile deixa el FC Barcelona. S'ha convertit en uns dels ídols del Palau Blaugrana. Marxa "sense rancúnia", conscient que al Regal barça "s'ha d'estar sempre al 100 per cent" i reconeix que "així és la vida". Celebra haver aconseguit a Barcelona "els títols que havia vingut a buscar" i admet que "marxo, no sé on, però amb el cap ben alt". Basile no ha pogut aguantar-se les llàgrimes afirmat que, per a la seva dona i les seves filles, serà molt dur deixar Barcelona. Pel que fa a Xavi Pascual diu que "és un amic per tota la vida. Més enllà del bàsquet".

En un bon detall, el FC Barcelona ja li ha dit a l'italià que el convidarà "des d'on sigui la propera temporada" a assistir a un partit al Palau per tal que es pugui acomiadar de la seva afició que sempre l'ha estimat i valorat. Espero que un home del seu talent se'l recuperi per fer treball tècnic amb els nois del planter. Per tant, més que un ciao, espero que sigui un arrivederci.

Et deixo amb un triple històric

1 comentari:

  1. Jo recordo aquella vegada que va fer (crec) que 6 triples seguits en un quart ... Impressionant!!!

    PEQUEÑO HERMANO

    ResponElimina