"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 22 de juny del 2011

Malena Costa abandona el topless per Puyol


Els periodistes som collonuts. Resulta que el suplement de Corazón d'ABC es curra una entrevista amb la model Malena Costa i tothom titularà, més o menys, com ho he fet jo.

Llegint l'entrevista, he arribat a una conclusió. La periodista que la signa, una tal Beatriz Cortázar, és brutal. M 'encantaria prendre un cafè amb ella. Ojut a les preguntes. "Usted es más de biquini, triquini o topless?" I la pobra Malena que contesta "era de topless però ja no puc" referint-se, pel context de l'entrevista, a la seva relació amb Carles Puyol.

Però, la segona pregunta és fantàstica. "Está visto que a usted los hombres muy guapos no le interesan..." Impagable. Li està dient a la cara que el seu xicot és més lleig que un uniforme d'un equip ciclista. Amb dos pebrots, la Cortázar. Home, Puyol no és que sigui un Brat Pitt, però n'hi ha de pitjors. I ho remata amb un sensacional "todo se pega menos la belleza". Collons, la Cortázar, tu.

La tercera és encara més insuperable. "Su padre es mallorquín y su madre sueca. Suena a romance de verano..." I la pobra noia contesta que "era l'època de les sueques. Es van enamorar la mateixa nit". Aquí està tractant el sogre de Puyol de Pajares qualsevol i a sa mare de poc més de pilingui... Enorme Cortázar. Dignifiquem el periodisme.

PS: Si ets una noia i em llegeixes, dir-te que el més romàntic que diu aquesta mossa que anava per veterinària és que "el més bonic que m'han fet a la vida" va ser quan el seu xicot, és a dir, el capità del Barça va fer un gol i li va dedicar fent un cor amb els dits.

2 comentaris:

  1. Quina imbécil aquuesta Cortazar..vol anar de simpática i acaba fent pudor.
    Pasi-ho be.

    ResponElimina
  2. Brutal la Cortazar ...i ella que surt amb el Brad Pitt??? o és que els lletjos no tenen dret a surtir amb ties bones? lo del Pajares - Pilingui ... brutal Joan!!! jajajaja ....

    ResponElimina