"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 26 d’agost del 2010

El Barça cau en el Grup del Badall


Foto: UEFA

El Barça cau en un grup còmode (per no dir avorrit) a la Champions. L'equip blaugrana s'enfrontarà amb el Panathinaikos, el Copenhaguen i el Rubin Kazan. Buf. Tremolem! Grades buides al Camp Nou, el fred de Rússia, l'infern verd-i-blanc d'Atenes i del quadre danès haurem de dir que ha eliminat un clàssic com el Rosenborg nouruec a la prèvia. Proposo que els de Guardiola, per qüestions d'espectacle, juguin sense porter, amb el Xavi donant saltirons amb només una cama, amb Messi amb els ulls clucs i... amb Ibrahimovic de titular! Com enyoro els Grups de la Mort! Ens haurem de conformar amb el Grup del Badall! La tasca de Guardiola? treballar per motivar els seus homes i evitar que surtin relaxats. Quina mandra els ha degut fer als blaugrana quan han vist el sorteig!

Això sí, compte amb el Rubin Kazan que no serà la Ventafocs que hom s'espera. De fet, va ser l'únic equip, al marge del Sevilla a la Copa, que va guanyar els de Guardiola al coliseum blaugrana la temporada passada. Porten dues lligues guanyades amb "quatre canyes" com diu el seu entrenador que és aquell que es va fer famós per passar el rosari a la banqueta i que es diu Gurban Berdiyew. Hi juga el lleidatà Jordi i el central César Navas (format a la pedrera del Madrid. Em nego, en rodó, a escriure el penós nom de La Fábrica). Des de la caiguda de la URSS, és el primer equip de fora de Moscou que guanya la Premier Russa.

Del Panathinaicòs cal destacar Djibril Cissé (ex del Liverpool i home de pentinats estrafolaris), Karagounis i Seitarides (amb noms de jugadors de bàsquet), vells coneguts com Josu Sarriegi i com a pit-bull al migcamp tenen el brasiler (ex de l'Arsenal) Gilberto Silva.

Del conjunt danès dir que va líder a la lliga del seu país amb cinc victòries i un empat. Va ser fundat l'any 1992 i té com a màxim artiller l'africà Dame N'Doye. Per a qui l'interessi... El Madrid jugarà amb Milan, Ajax i Auxerre. I el València, que torna a la màxima competició continental, se les haurà amb el Manchester United, el Glasgow Rangers i el Bursapor

1 comentari:

  1. No tremolem, però sí que badallem. Fa molta mandra anar al Camp Nou en partits així...

    ResponElimina