"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 23 d’agost del 2010

Chelsea: 20-0 en els tres darrers partits de Lliga


El Chelsea de Carlo Ancelotti està començant la temporada a la Premier com una autèntica moto i amb la mateixa trempera amb la qual va finiquitar la campanya anterior. Els blues porten anotats 20 gols i no n'han encaixat cap en els tres darrers partits de la millor lliga de futbol del món. Sí, home, ja ho sé que, enguany, només s'han disputat dues jornades però si agafem el darrer partit de la temporada passada, en el qual els d'Stamford Bridge es van proclamar campions, ens surt aquest parcial d'escàndol.

El 9 de maig de 2010, el Chelsea es proclamava campió després de clavar-li un dolorós 8-0 al Wigan del català Robert Martínez. Era el darrer partit de la Premier i arrencava el Mundial. En l'inici d'aquesta temporada, els d'Ancelotti no s'han oblidat de jugar a futbol i fer gols. Van humilia el West Bromwich en la primera jornada per un contundent 6-0, resultat que repetirien el cap de setmana passat, un cop més, contra el Wigan del lleidatà al DW Stadium.

El conjunt londinenc està molt fort tant al darrera (no han encaixat cap gol en els tres darrers partits i no semblen haver notat la baixa del lusità Carvalho) com al davant (n'han fet 20) en les tres últimes jornades. Que es prepari el modest Stoke City que és el rival d'aquest dissabte. Per cert, el Wigan del català Robert Martínez, que encara no ha pogut desplegar el futbol alegre i ofensiu que tant li agrada, ja és el cuer de la supercompetitiva Premier amb deu gols encaixats en dues jornades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada