"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 26 d’agost del 2010

Segur que ho saps tot del fora de joc?


Font: Marca. Si cliques sobre la imatge veuràs l'aclaridora infografia més gran.

Compte a l'hora de fer les masclistes bromes sobre el fora de joc i el cervell de la dona! Ja saps les novetats per aquesta temporada?

Serà fora de joc quan un atacant dispara a porta, la bimba rebota en un defensa i va a parar a un altre jugador atacant que marca rebnt el cuir en fora de joc. Per tant, ja no podrem dir que el rebuig habilita el davanter. No serà fora de joc si el defensa fa una passada voluntària al porter i el davanter, viu, l'intercepta i marca. Serà gol il·legal si l'atacant s'aprofita d'un mal rebuig del defensa. Ui... Vaticino problemes en aquesta acció a l'hora de determinar si la jugada arrenca d'un error del defensa o no.

Paradinhas: Serà il·legal aturar-se a mitja cursa abans de tirar el penal: En canvi, es permetrà aturar-se al començament de la cursa.

Es permetrà que un jugador agafi amb la mà la pilota quan aquesta se'n va directament fora del terreny de joc. No es castigarà, amb targeta groga, aquesta acció com es venia fent fins ara.

Si dos jugadors d'un mateix equip topen, de manera accidental, es permetrà que les assistències mèdiques els atenguin al terreny de joc i no hagin de sortir. L'objectiu és evitar que l'equip es quedi amb nou homes fins que el col·legiat no els deixi tornar a entrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada