"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 23 d’agost del 2010

Un exfutbolista de la selecció xilena, a 700 metres sota terra


El món s'ha llevat, aquest dilluns, amb una bona notícia. Els 33 miners que van quedar sepultats, el passat 5 d'agost en una mina xilena, es troben bé després d'haver estat 17 dies a 700 metres de profunditat. Ja han començat a rebre aliments deshidratats i medicaments i ja han sabut que hauran de col·laborar en un rescat que es preveu extremadament complicat. És un misteri saber com han pogut mantenir-se amb vida ja que, a banda de l'esllavissament, només duien menjar per a 48 hores.

L'exfutbolista xilè, Franklin Lobos, és un dels sepultats a la mina d'or i coure que lluita contra la mort en dies plens d'angoixa. Lobos va ser internacional pel seu país als anys 80 i va militar en Deportes La Serena, Santiago Wanderers, Regional Atacama (amb qui va pujar a Primera Divisió l'any 1981) i Cobresal, on va arribar a jugar al costat del gran Iván Zamorano.

Un cop retirat, el "Mortero Mágico de los Tiros Libres" tal i com se'l coneixia quan vestia de curt, es va enrolar en el món de la mina. S'ha endegat una campanya en el país andí que vol aconseguir que Lobos sigui anomenat assistent de l'argentí Marcelo Bielsa que dirigeix la selecció xilena. Que, per cert, sempre ha estat l'autèntica selecció Roja molt abans que la Fúria abandonés aquest motiu per ser rebatejada com la Roja des de l'Europeu de 2008.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada