"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 24 d’agost del 2010

Llegeix la carta de Ronaldinho a l'afició del Barça


Aquest dimecres es juga el Gamper i el convidat és el Milan. Curiós que Rosell segueixi treballant amb els seus contactes brasilers. Ronaldinho (que al meu parer ha estat el millor jugador de la història del Barça quan ha estat bé) ha escrit una carta al web del Milan que recull el web del FC Barcelona. El brasiler assegura que al Camp Nou va passar els seus millors anys de la seva vida esportiva, subratlla que no li agraden els comiats i recorda que "vam gaudir molt durant el temps en què vam estar junts". Llàstima que, al final, es va deixar endur per la mala vida. Només Messi tindrà l'honor (si l'argentí no es perd pel camí) de prendre-li aquest títol honorífic a Ronaldinho.

Ara, se'l criticarà. Que si els dos darrers anys no va fer res, que si s'engreixava a tota màquina, que si era un habitual de la nit... tot el que vulguis. Ho accepto. Però, si ho penses fredament, ha donat els seus millors anys de la seva vida a un club que feia molt temps que no guanyava res. Es va convertir en referent, en motor, en espectacle i el Barça va tornar a ser respectat i admirat a tot el món. El va fer renéixer de les cendres!

Coincideixo amb Valdés. El Camp Nou (sempre crític, sempre fred) ha d'ovacionar un jugador que es va buidar per la samarreta blaugrana. Ronaldinho: et vull veure somriure una nit més. Ni que sigui la darrera!

Disfruta: Un jugador que va convertir el Barça en el rival que ningú es volia trobar i que va fer que el Bernabéu aplaudís el club català:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada