"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 26 d’agost del 2010

Puyol oblida (expressament?) el Visca Catalunya


Diferents aspectes postGamper:

1.- La millor notícia és que Sandro Rosell és viu. El nou president del Barça emergeix de la cova en la qual s'havia arraulit, apareix a la llotja i desmenteix les darreres informacions en les quals s'assegurava que no era res més que un holograma. Feina pels companys del Cracòvia que han de buscar-li un imitador. Resulta que existeix.

2.- El Camp Nou es porta a la perfecció i ovaciona el millor jugador de la història del club, Ronaldinho. Preocupants les declaracions del brasiler en acabar el matx. Li diuen si aquesta ha estat una bona manera d'acomiadar-se del Barça i el brasiler respón alguna cosa semblant a què encara no s'ha dit la darrera paraula. Déu! L'intercanviaran per Ibra?

3.- Ibra no apareix en les imatges de celebració. Era al vestidor? Era plorant a l'espatlla de Galliani? S'estava fent un tatuatge amb la cara de'n Gamper? Diu que només ha parlat amb Guardiola dues vegades en els darrers sis mesos. Em semblen massa. El tècnic català diu que explicarà tota la veritat. En fascicles col·leccionables. Esperarem el proper capítol. Benet i Jornet ja prepara un nova sèrie per a l'hora del cafè: Ibra: el bluf de Les Corts. En Pep es treu Eto'o del damunt i fica al vestidor un paio encara més egoista i amb una quarta part de la lluita, entrega, sacrifici i gol del camerunès. Ibra no pot veure Messi i acusa el de Santpedor de mimar l'argentí en el seu detriment.

4.- Puyol i Ronaldinho. És evident que són molt amics i que el brasiler parla del català com el seu "germà gran". Piqué també diu el mateix del capità del Barça. Ronnie diu que Messi és el seu germà petit! Quin embolic! De qui és germà Ibra? De Bojan?Puyol no va parar d'animar el Gaucho durant tota l'estona. Que si fes-te la foto amb nosaltres, que si mira els penals amb nosaltres, que si et regalo la copa, que si dutxat amb nosaltres...

5.- Després de la presentació, va parlar Puyol. Els tòpics de sempre. Abans de deixar el micro diu un Visca el Barça i... res més. On és el preceptiu Visca Catalunya? El capità es va oblidar? Va rebre instruccions de la llotja d'Alejandro Rosell que vol evitar la identificació del Barça i Catalunya? Aquest és el nou estil Rosell? És clar, què es pot esperar d'un paio que fa una gilisortida institucional a... Extremadura!

6.- Jamones y Embutidos España. Aquesta és la publicitat que va sortir a les tanques del Camp Nou durant tota la nit. És l'estil Rosell? És necessari que aparegui aquesta marca amb aquest nom? No n'hi havia d'altres? Ai Laporta, torna! Tants diners ha pagat aquesta empresa de Toledo? Què passaria al Bernabéu si s'anunciés, tota l'estona, Compreses catalanes?

5 comentaris:

  1. Molt bo. Per cert, algu ha entes que posava a la samarreta de Ronaldinho?

    ResponElimina
  2. En definitiva és el nou "Giro al Centro" de Don Alejandro.

    ResponElimina
  3. Posava: "Barça, ti amo. Ronaldinho"

    ResponElimina
  4. Gràcies Quim. Bona vista !

    Anònim

    ResponElimina
  5. Penso igual que tu en tots els punts, excepte el 1r. Ja va dir des d'un inici, abans de la campanya i tot (van parar algun dia de fer campanya?), que no seria tan presencial. I em sembla respectable, i inclús bé si és que no ho fa per distanciar-se de tot allò que olora a Laporta.

    ResponElimina