"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 29 d’agost del 2010

Ensaïmada amarga en una lliga a l'escocesa


Aouate ha estat un mur

Sí. Tot el que vulguis. Que si estem al primer partit, que si ara la lliga s'atura, que si és molt d'hora, que si els experts diuen que fins a la sisena jornada no es pot calibrar l'abast real d'un equip...

Però, la realitat és que en una lliga a l'escocesa com la que es presenta (un claríssim cara a cara entre el FC Barcelona i el Reial Madrid) dos punts són un món. Sí. Ja a la primera jornada i a aquestes alçades. Florentonto ho pot comprar tot, menys el temps. I després de l'empat a zero del Reial Madrit a Son Moix i el claríssim triomf del Barça a Santander és més que evident que el que necessita O Merenguinho és temps. Els blancs no han tingut ritme, encara no saben a què juguen i han patit veure massa cares noves. A dalt, igual que la temporada passada: CR7 llançant tot el que s'acosta a les seves immediacions i un enorme Higuaín suant sang pel bé de l'equip. L'ensaïmada se'ls ha posat malament.

Dos punts, a aquestes alçades, ja són un món. El Barça de Guardiola ha enviat un missatge claríssim. Juguem abans, ens importa molt poc el que farà el Madrit després, ens coneixem, estem orquestrats i perdrem molts pocs punts aquesta temporada. El Reial Madrit ha d'anar a més. És evident i ho sap tothom. Però els dos punts que han volat de Son Moix poden ser una rèmora important.

Després de veure el Mallorca-Reial Madrit crec que Canalillo i Un pasito p'alante Di Maria no tenen, avui, lloc en aquest equip, que Fernando Carvalho està amb la llengua fora i que el puteru de Benzema no té remei. En canvi, Lass ha intentat ser l'Essien amb el qual somia O Merenginho (i se n'ha sortit força bé) i Khadira ha estat un bon reforç sortint des de la banqueta, tot i que s'ha beneficiat del cansament del Mallorca. Özil ho ha provat però ha vist com ja se'n duia alguna esbroncada de CR7. Benvingut al meu vestidor, xaval!

També s'ha de dir que el Mallorca de Michael Laudrup ha estat un equip molt incòmode per a un Reial Madrit massa verd. Han estat molt organitzats, han gaudit de poques ocasions de gol però el seu porter, Aouate ha estat fantàstic, sobretot en el darrer terç de matx quan els illencs ja estaven esventrats.

2 comentaris:

  1. Tenir una Lliga a l'escocesa no és gaire atractiu, però té l'avantatge que si el Madrid punxa, el principal beneficiat és el Barça.
    Adéu!

    ResponElimina
  2. LLiga europea ja: Barça, Madrid, Chelsea, ManU, L'pool, Milan, Inter, Ajax, Bayern etc estan mes units per pressupost, que no pas separats pel fet territorial. No interessa veure l' Hercules !!!!

    PEQUEÑO HERMANO

    ResponElimina