"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 2 de setembre del 2010

Antonio Bueno: nous detalls de la seva caiguda fatal d'un 3er pis


Des del dia del fatal accident del pivot madrileny Antonio Bueno (caiguda d'un tercer pis amb múltiples fractures i adéu a la seva carrera esportiva) que hi ha coses que no em queden gens clares. Òbviament, no es tracta de cercar el morbo sinó de mirar d'escatir les causes que fan que un jugador d'elit sigui capaç de caure per una finestra d'una cuina (acostumen a ser petitones, oi?) d'un pis de Vallecas, normal i corrent, tenint en compte les seves dimensions antropomètriques. 2.10 m i 120 kg. Penso que el silenci al voltant del cas no fa res més que alimentar les especulacions.

Bueno s'està recuperant. I això és el més important. No tornarà a jugar a bàsquet (com m'agradaria equivocar-me) però sembla que el cas no està gens clar. La mare, que segons sembla havia sopat al pis del jugador hores abans del tètric desenllaç, havia escrit a la secció 'Madrid' d'El Mundo en la qual denunciava que no li deixaven veure el seu fill a la UCI i, deixava caure, que l'ex de la Penya havia ordenat que no entrés a la habitació sota cap concepte i que li havia retirat els poders notarials que li havia atorgat en el passat..

A partir d'aquí, la situació es complica. Es veu que Antonio havia viscut amb sa mare i el seu germà, testimonis directes asseguren que se'ls estimava amb bogeria, des dels set anys quan son pare va esfumar-se. Ella es va buscar la vida per tirar endavant i alimentar els seus dos fills treballant del que sorgís: des de netejar escales a fregar vidres. Resulta, però que dos anys abans de l'accident, va tornar el desaparegut pare a la vida del pivot i la relació amb la mare es va refredar.


Sempre segons la mare, l'Antonio li hauria confiat (no és estrany que, si ja gairebé no es parlaven, li fes aquestes confessions) que tenia "pensaments estranys" i que "veia els morts quan anava al Més Enllà". Please, no fer bromes amb el nen del Sexto Sentido, que la cosa és seriosa! La mare està convençuda que el seu fill havia estat captat per una presumpta secta que li estava rentant el cervell. Ella hi posa noms i cognoms. Per acabar-ho d'adobar, admet que l'ex de la Penya havia tingut rars transtorns psiquiàtrics abans de l'accident. Bueno, recupera't i buida el pap. Volem saber! I més, si hi ha responsabilitats penals que s'haurien d'escartir.

2 comentaris: