"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 31 d’agost del 2010

Fonsi Nieto dóna un ensurt... de mort


Afortunadament, la història ha acabat bé però hem estat a punt de lamentar la mort del pilot Fonsi Nieto. Més famós per ser el nebot de qui és o per les seves parelles que no pas per les seves habilitats al damunt d'una moto, el pilot espanyol va estar, aquest cap de setmana, 40 llarguíssims segons amb un peu a l'altre barri. Durant el Gran Premi d'Indianàpolis, el pilot espanyol es va destrossar el seu peu esquerre amb una doble fractura. Va ser operat de les lesions al Methodist Hospital de la ciutat estatunidenca i tot semblava seguir el curs normal.

Al cap de poca estona, Fonsi Nieto va començar a notar forts dolors i es va comprovar que el rec sanguni no era l'adequat. Una doctora li va administrar una doble dosis de calmants que va provocar una greu reacció en el pilot. Va perdre el coneixement, va patir una greu aturada cardiorespiratòria que va fer patir per la seva vida. Ràpidament, va tornar a ingressar en el quiròfan del qual n'havia sortit només feia una estona i els metges van aconseguir estabilitzar-lo. Els doctors van arribar a pensar el pitjor. 30 especialistes de l'equip de reanimació del centre sanitari van treballar per remuntar les constants del pilot de Moto2.

Però aquí no s'acaba el periple del madrileny. La doble operació del seu peu esquerre es va complicar un altre cop i va haver de tornar a entrar a la sala d'operacions per esmenar la intervenció inicial. Això ho veus en un capítol d'A cor obert i no t'ho creus. Oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada