"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 30 d’agost del 2010

Notícia: Mascherano no era del Barça de petit!


Aquest dilluns al migdia, Mascherano havia de ser presentat com a nou jugador del FC Barcelona al vespre, em preguntava si podria anar fent la crònica de l'acte (que feina feta no té destorb) i després comparar-ho amb el que diria l'ex del Liverpool tot publicant un post comparant les dues versions. Que si és un somni fet realitat, que si vinc al millor club del món, que si sóc del Barça des de petit... Només una cosa m'ha frenat: Javier Mascherano és argentí i ja se sap que tots parlen com a psicòlegs. De fet, diuen que un argentí és capaç de trobar dos problemes a una solució!

Ara, seriosament. M'ha agradat el gest de sinceritat de Mascherano. Ha admès que no era del Barça des de petit, sinó que la seva voluntat de venir el Barça s'ha anat enfortint a mida que el club català s'ha convertit (ara de debó) en el millor club del món. Un exercici de sinceritat que l'honoro i que, de veritat, li agraeixo. Stop de Press (Pareu màquines). Ja n'hi ha prou de tanta hipocresia. La seva amistat amb Messi (de fet, ja busca casa al costat del 10 blaugrana a Castelldefels) ha estat cabdal a l'hora de renunciar a un 20% del seu sou per vestir el 14 de Thierry Henry. Un dorsal triat sense cap mena de superstició i que ha escollit perquè és el número que porta a l'albiceleste i era el que més li agradava dels que estaven lliures.

Mascherano, que tindrà una clàusula de 90 milions, ha demostrat un bon coneixement del seu equip. N'ha celebrat la política amb Unicef, el gran paper que s'està fent amb el planter, el fet d'haver-ho guanyat tot, que Guardiola havia estat un dels seus ídols i que serà un plaer jugar al costat de Xavi i Iniesta.

El Jefecito ha assegurat que sap que s'haurà de guanyar un lloc i que seria "un necio" si aterrava pensant que ho jugaria tot. "Al mig del camp del Barça hi juguen tres campions del món", ha recordat. Per cert, amb certa habilitat ha fintat les gilipreguntes de la caverna encaminades a caçar-li un titular polèmic a les primeres de canvi. No ha entrat a valorar el Madrid, no ha fet judicis entre la Liga i la Premier, ni ha perdut el temps en comparar CR7 amb Messi. Benvingut, Masche.

3 comentaris:

  1. Em va agradar força aquest nano ... molt humil i això diu molt d'ell.

    ResponElimina
  2. Oju amb el paperet que el Bartomeu va passar-li per damunt de la taula: http://twitpic.com/2jqsn4

    (vist a twitter.com/sidlowe)

    ResponElimina
  3. Tens raó, a vegades s'agraeix que els futbolistes siguin sincers i deixin de recórrer a tòpics.
    Esperem que de debò accepti ser el suplent de Busquets.
    Adéu!

    ResponElimina