"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 2 de març del 2011

Mou ridiculitza Pellegrini

Calent estarà el partit de dijous entre el Madrit i el Màlaga. Mou es veurà amb Manuel Pellegrini. Nosaltres ja hem defensat, des d'aquesta humil tribuna, el genial paper que va fer, la lliga passada, el conjunt blanc entrenat pel xilè. Fer 98 punts és una barbaritat, aquí i a la Xina. Ara bé, també hem dit que la temporada passada, el Madrit s'alimentava de l'odi personal entre CR7 i el Pipita que, sense parlar-se, rivalitzaven a vore qui marcava més gols. També hem de subratllar que Pellegrini no va guanyar res a la banqueta del Bernabéu.

Dijous es troben cara a cara el portuguès i el xilè. Les comparacions? Inevitables. I Mourinho no s'ha mossegat la llengua quan li han dit el nom de Pellegrini. "La diferència entre ell i jo és que a si a mi el Madrit em fot fora, no aniré a entrenar el Màlaga. Aniré a un gran equip d'Itàlia o Anglaterra", diu The Special Five. Quin gran company! La imatge del partit serà la salutació dels dos entrenadors abans del matx.

Atenció al 0:49"


PS1: Mou ha tornat a ser el més llest de la classe. Ara, tothom se li tirarà al damunt i els seus homes, tan tranquils i sense pressió. Legítim?

PS2: Segueixo recomanant a Jaume Roures i a Florentonto que ofereixin les rodes de premsa de l'ex de l'Inter en directe. Són més interessants que els partits del Madrit. Tindrien més audiència. Ni que siguin en la modalitat de pagament per visió.

1 comentari:

  1. Aquest home no es fa el gilipolles com diu el Sardà (per treure presió a l'equip) ... que només ho veig jo que ÉS un gilipolles prepotent que només mira de salvar-se ell??

    ResponElimina