"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 3 de març del 2011

Sergio Ramos i el toro

No. No farem ni una faula d'Esop, ni insinuem que el lateral del Reial Madrit dugui banyes, ni que tingui un escrot com els dels brau (cosa que, afortunadament, no sabem ni ens interessa), ni un homenatge al Fary. Resulta que diferents mitjans de comunicació han recollit unes insinuacions del presumpte periodista José Ramón de la Morena, en les quals s'assegura que, fa uns dies, Sergio Ramos havia torejat un toro de 500 quilos en una capea amb uns amics.

Com deia José María García "el rumor es la antesala de la notícia" :) Si el fet es confirma és gravíssim. No només per les possibles lesions que es podria haver fet l'esportista (recordem que el Reial Madrit li va prohibir fer les seves típiques tombarelles i mortals a l'aire després de fer un gol) sinó per violar el contracte d'un futbolista d'elit que els prohibeix, taxativament, fer activitats i esports considerats perillosos. I és que el brau podria haver-lo trepitjat, cornejat o colpejat. Són 500 quilos de múscul, greix i potència (els del toro, vull dir)... I el que és pitjor. Si el nostre Ramos s'envalentona amb una bèstia d'aquest calibre (segueixo parlant del brau) significa que ja deu tenir-hi una certa experiència, no?

La relació de l'Indi de Camas amb els toros arrenca de molt enrere. Té molts amics toreros, ha arribat a declarar que li agraden "més els toros que el futbol" i encara recordem un partit al Bernabéu contra el Valladolid (amb Vicent Boluda com a president) en el qual l'andalús (que estava sancionat) va deixar el coliseu blanc a la mitja part per anar-se, tranquil·lament, a veure una corrida a Las Ventas.

"Ese toro enamorado de la luna...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada