"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 5 de març del 2011

"Visit Spain, Visit Barcelona"


El món es collonut. Resulta que, qui més qui menys, va posar el crit al cel quan el Reial Madrit va rebre una subvenció de 3,3 milions d'euros (per part del Govern espanyol, Comunitat de Madrit i Ajuntament de Madrit) per promocionar el turisme espanyol amb la llegenda "Visit Spain, visit Madrid". Una quantitat indecent en temps de crisi... Per què només el Reial Madrit? Per què no el València, el Saragossa o el Sevilla? I la pregunta formulada en el subconscient... Per què al Barça no?

Ara, resulta que el Governe espanyol aposta per la vella fòrmula (que tant els agrada) del cafè per a tots. El ministre (per dir alguna cosa) d'Indústria, Miguel Sebastián, assegura que la proposta es farà a tots els equips. Ups. "A tots els equips", ha dit? Què et semblaria les samarretes blaugrana amb la senyera i el "Visit Spain"? És més perillós portar el Visit Spain que el maquillat Visit Qatar que es durà a partir de la propera temporada? Està l'economia blaugrana per rebutjar una pasta indecent que cau del cel?

Home, les competències de Turisme són de la Generalitat. En la campanya de retallades d'en Mas, cap una partida de diners per a un Visit Catalunya a la samarreta del Barça a canvi d'una morterada? Miguel Sebastián, com a bon socialista, es cura en salut. Assegura que també es va fer la proposta al FC Barcelona en temps de Laporta i que va ser impossible arribar a una entesa. Insinua que es repetirà amb la directiva d'en Sandro. Fonts de la Junta del Barça asseguren que, en vuit mesos que porten al poder, no han rebut cap proposta del l'Executiu Zapatero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada