"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 3 de març del 2011

Passar-se la bandera espanyola pel cul

La Justícia d'aquest país es mou a ritme de pandereta. Quan la societat es queixa de penes laxes o, directament, d'incompetència judicial (Pensem en Millet?), resulta que el Fiscal demana 3.000 euros de multa i nou mesos de presó per a un seguidor del Girona que es va refregar una bandera espanyola pel cul durant un partit disputat a Montilivi davant el Ceuta. No entrarem a valorar si l'acció del jove, que a més va escupir la bandera que va manllevar de la graderia en la qual s'estaven els seguidors de l'equip nord-africà, és justificable, ètica o provocadora. Però, segurament, hi haurà cassos molt més greus que el seu, més seriosos i en els quals potser la Justícia no s'hi entreté tant, no?

La realitat és que, en cas que el jutge accedeixi a les peticions del Ministeri Fiscal, aquest noi pot estar-se nou mesos al talego (on segurament l'ajudaran a formar-se com a persona i es reinserirà a ulls de la societat) per passar-se per l'entrecuix un drap. És acusat d'ultratge als símbols d'Espanya i de resistència a l'autoritat, perquè el processat hauria intentat agredir quatre mossos que van veure l'escena. A més. l'informe de la fiscalia subratlla que el jove va fer veure que volia cremar l'ensenya.

Home, podria fer una llista molt llarga d'ultratges als símbols catalans que han quedat no només impunes, sinó lloats. I no passa res!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada