"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 31 de maig del 2011

Enorme fredor entre Barça i Madrid a la selecció estatal

Aquest dimarts al vespre s'ha celebrat el primer entrenament de la selecció estatal de cara als gilibolos de juny contra Veneçuela i els Estats Units. Partits que carrega el diable, en els quals només es pot guanyar una lesió, en els quals els futbolistes ja pensen en les vacances i que serveixen perquè en Villar faci calaix.

Hi havia interès per veure com serien les relacions, sobre la gespa, entre blaugrana i merengues després del lamentable comportament dels de Mou en els quatre càssics. El Nabo de Oro ha d'estar molt preocupat segons el que s'ha vist. Els del Barça, en un grup; els del Madrit, en l'altre. Ni una broma, ni una paraula... les convicències de Del Bosque comencen força malament per al de Salamanca ja que uns i altres hauran de conviure 24 hores al dia durant els propers vuit dies.

Els únics que s'han relacionat, breument, han estat el blaugrana David Villa i el madridista Raúl Albiol ja que són bons amics després de compartir el vestidor de Mestalla.

Resum: Sis jugadors del Barça i cinc del Madrit hauran de conviure durant vuit dies. Sembla l'anunci d'un Gran Hermano. Es presentarà la Merceditas Milà? Hi haurà nominats? Hi haurà edrenoning?... Enemigos Intimos? Supervivientes?

1 comentari:

  1. Sí, jajaja i el Casillas que em cau malament des d'allò que va dir dels 'catalanufos' ... últimes declaracions per amenitzar el Gran Hermano ... que el Madrid també hagués guanyat al Manchester .... JAJAJAJAJA ...

    ResponElimina