"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 23 de juny del 2011

Sandro es carrega el nét de Cruyff del Juvenil B del Barça


Sembla que en Sandro Rosell té entre cella i cella eliminar tot el que faci olor de Johan Cruyff al FC Barcelona. Casualitat o no, resulta que el Juvenil B ha comunicat a Joshua Angoy Cruyff que no compte amb ell, després de dues temporades vestint la samarreta blaugrana en categories inferiors (com a cadet i juvenil) i que es busqui equip.

El nét de Cruyff, i fill de l'exporter Jesús Mariano Angoy, que juga de lateral dret, haurà de fer les maletes i deixar la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per marxar cap a la vila de Gràcia. La raó esgrimida és la forta competència que hi ha en l'equip que prepara Sergi Barjaun. Jugarà a l'Europa on son pare serà l'entrenador del juvenil de segon any escapulat. És una coincidència que el presi dels graciencs sigui l'holandès Guillaume de Bode?

2 comentaris:

  1. El Sandro que deixi ja de fixar-se tant en Laporta, Cruyff, etc... i que faci la seva feina ... de fet, encara està vivint els resultats de la feina feta per l'anterior junta ... mateix entrenador i casi mateixos jugadors ... ja veurem quan li toqui un canvi de debó(p.e. sense Guardiola) què collons farà ????

    ResponElimina
  2. No tinc el més minim dubte de la cacicada per part del senyor del "no us fallaré"
    Bon dia tingui

    ResponElimina