"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 9 de juny del 2010

Benedito XVII: de freak a also starring


2095. 2095 són les signatures que ha de presentar un precandidat a la presidència del Barça, segons els estatuts de l'entitat catalana, per passar el tall del frikisme i per dir al món que la seva opció és seriosa. Sense fer soroll, Agustí Benedito s'ha col·locat en una bona posició. Aquest candidat amb cognom de Papa, que deixa fumar a la seva seu electoral, que viu a Sant Cugat amb la seva parella i els seus quatre fills, que no es posa corbata ni que el matin i que es desplaça en Metro (tot i ser el capo del Grup Automoció Benedito) ha rebut una autèntic allau de felicitacions i adhesions des que el van proclamar candidat. Igual ni s'ho esperava. De moment, ja és also starring. De moment, guanya els debats. Excel·lent crònica en aquest blog sobre el 59'' d'ahir. De moment, ja ha aconseguit que la família blaugrana comenci a contemplar una tercera via i a voler saber més coses d'aquest fill de l'Abat Oliba llicenciat en dret per la UB.

Amb pinta de Sabina, un pèl penjim-penjam, i amb prop de mig miler d'euros gastats, en Benedito ha provat de fer una cosa inèdita en el món de les campanyes político-esportives: explicar el programa i no atacar els rivals!. Un 10 pel seu equip! I sembla que està recollint allò que ha sembrat. Ingla-Soriano s'han centrat a atacar Sandro Rosell que, conscient del seu poder mediàtic, només ha de deixar fer i esperar el 13 de juny. Ferrer, per la seva banda, segueix desplegant carisma allà on va, presenta un video musical (presumptament divertit, frec i jove) que és tot un exemple del que no s'ha de fer, i segueix posant la cara de pa de ral, marca de la casa, que era la mateixa que brindava quan encaixava els insults de Laporta. Però, és clar, Ingla i Ferrer s'han oblidat de Benedito. L'han menystingut i, ara, potser ja és massa tard per rectificar.

Video de JF: Vergonya aliena en estat pur:
Benedito, format als EUA i amb un profund respecte pel medi ambient, va deixar la junta del Barça quan va esclatar el cas Laporta i la suposada compra del RCD Mallorca per part del despatx d'advocats de l'encara president blaugrana en benefici de la filla del dictador-president-faigelqueempassapelscollons de l'Uzbekistan. Laporta hauria pescat 4,2 milions d'euros i Benedito va dir prou. Va marxar per la porta del darrera que és la mateixa que va fer servir per entrar.

Amb un caràcter contundent, amb la campanya dissenyada en el seu cap, Benedito somia en un canvi. De moment ja és also starring. Manquen uns quants dies per l diumenge. Disputarà la pole a Sandro Rosell?

1 comentari:

  1. Jo potser no tinc idea de futbol, però veient-los a tots, els candidats, l'altre dia per la tele ... en Benedito em sembla el més 'campetxano' ... així que tan de bo guanyes ... per donar una lliçó als altres ...

    ResponElimina