"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 7 de juny del 2010

'El País' assegura que l'independentisme de Jimmy Jump és el motor del seu penós comportament



Des de fa dies que el diari 'El País' ha intensificat els seus habituals atacs a tot el que faci olor de catalanisme i d'indepentisme. Si fa uns dies carregava contra Joan Laporta denunciant els seus negocis pocs clars (tot just quan l'encara president del Barça és a un pas d'encetar la seva carrera política), ara el diari que tots els progres han portat sota el braç perquè fa intel·lectual i d'esquerres (queda especialment bonic si el portes tot anant al Verdi a veure una pel·lícula iraniana) aprofita per escriure un capítol més en la seva croada contra el catalanisme. En aquest article, disparen contra Jimmy Jump. Es pregunten d'on pot venir la seva afició a boicotejar actes i atenció! asseguren que les respostes poden venir del seu indepententisme. Ein? Què vol dir això? Que Jimmy Jump és un tarat ho sap tothom, però...

Què té a veure el seu passat independentista? Per què el raonen com a embrió d'una conducta que, òbviament, és deplorable?. En l'article recalquen una i mil vegades que Jaume Marquet és català (quan un personatge del nostre país triomfa sempre és l'espanyol Pau Gasol i quan fracasa és el financiero catalán Javier de la Rosa), que viu en un pis de lloguer a 50 metres de l'Ajuntament de Barcelona i que les respostes al seu comportament vergonyós es podrien trobar en què "el seu pare rondava els cercles d'ERC" i que les converses polítiques que escoltava el petit Jaume anaven forjant el seu caràcter.

No contents en barrejar xurres amb merines, expliquen que l'agent immobiliari amb barretina, va formar part del desaparegut Partit Independentista d'Àngel Colom (escisió d'ERC) i que es va presentar com a batlle, amb només 24 anys, del seu poble, Sant Quirze del Vallès, que 'El País' defineix com "un poble dormitori de Sabadell envoltat de preciosos boscos". Va treure només 68 vots.

El periodista no afirma que els catalans som uns garrepes, però poc li falta. Assegura que Jimmy Jump es va fer d'or venent pisos amb el boom immobiliari però que "accepta donacions" en el seu web per atacar les fortes multes que rep. 1.800 euros per la gràcia d'Eurovisió o 60.000 per saltar a un camp de futbol.

Odio profundament Jimmy Jump, penso que no se li ha de fer publicitat... però en periodisme no s'hi val tot. Només faltaria. Aprovechando que el Pisuerga pasa por Valladolid... Juan Diego Quesada signa l'escombraria que ha publicat aquest rotatiu. Molt bé, tiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada