"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 10 de juny del 2010

L'albiceleste: Hotel Fawlty


Les 32 seleccions que seran a Sud-àfrica per disputar la Copa del món al país menys africà de tots, vetllen armes. Tots estan concentrats i per la feina, però la selecció argentina sembla que va a la seva. Les meves simpaties pel combinat de Maradona creixen dia rere dia. No només per la intenció de Diego de despilotar-se, ni per l'anunci de Bilardo anunciant que es deixaria sodomitzar pel jugador que fes el gol del triomf, sinó perquè l'albiceleste viu en una mena d'Hotel Fawlty. Gran sèrie de John Cleese que, per cert, està inspirada en un hotel en el qual els genials Monty Python es van allotjar quan preparaven un rodatge.

Resulta que la 'Brujita' Verón vol matar Leo Messi. Són companys d'habitació i l'ex de l'United i de la Lazio ja no pot més. Es veu que el blaugrana ronca més fort que jo i ja tens a la Brujita, en plena nit, solucionant el problema a "cops de coixí". Els roncs del Messies es veu que no deixen descansar un veterà com Verón que s'ha de resignar davant els decibels que surten de les vies respiratòries del millor futbolista del món.

Aquests problemes no els té el nostre bon amic Carlos Tévez. L'Apatxe dorm sol. És l'únic dels 23 de Maradona que té aquest privilegi. Es veu que el 'citizen' té algunes particularitats que no acaben d'agradar als seus companys. Tévez vol intimitat, no suporta que algú miri la tele mentre intenta dormir i admet que "les petites coses" que fa per concentrar-se de cara als partits importants "poden ser estúpides, però són la meva manera de ser". La veritable raó, però, es veu que la trobem en l'afició de Tevez de passejar-se en pilota picada per l'habitació. Entre un que es vol despilotar per Buenos Aires, l'altre que es deixa sodomitzar i un tercer que passeja les seves vergonyes... estan distrets. I encara guanyaran!.

4 comentaris:

  1. Nati, éste te va a gustar ....

    ResponElimina
  2. jajajaja! buenísimo! cuando me enteré de lo de Bilardo estuve riéndome 1 hora (sin exagerar), el doctor es el más grande.
    me da miedo que el tarado del pelado ese (que no puedo ni nombrarlo) ahora tenga una excusa: ¿quién le habrá roncado en el mundial del 2002???

    ResponElimina
  3. Hola,
    He descobert el teu blog a través del 3cat24. T'animo a inscriure't als premisblocs.cat, a la categoria "Esports". És una categoria nova d'aquesta edició, i creiem que pot resultar prou interessant. Salut!

    ResponElimina