"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 18 de juny del 2010

Carbonero's Time


Crec que se n'està fent un gra massa amb aquesta noia. La Saríssima del segle XXI. Una de les cinc periodistes més sexis del món, segons aquesta publicació. Sara Carbonero, subdirectora d'esports de Telecinco, ho deu estar passant força malament. És cert ( ho he escrit i ho mantinc) que Iker Casillas, des que està amb la de Toledo, ha passat de ser el millor porter del món a un bon porter. Casualitat? Això ja són figues d'un altre paner. Sembla que el de Móstoles hagi perdut la il·lusió. No ha estat el salvapunts d'altres temporades i des dels alts despatxos del Bernabéu ja ha rebut algun advertiment. El gol dels suïssos, d'aquest dimecres, és una clara errada seva (ho vaig escriure minuts després del partit) ja que el porter de la selecció estatal havia d'haver anat a terra i amb les mans i no entrar com un defensa. La caverna espanyola no n'ha fet gaire sang... Casillas és intocable per més que en Víctor Valdés li doni mil voltes en aquests moments.

Però no és just que la Carbonero es carregui amb el mort. Quan estudiava periodisme, professors i alumnes tractàvem amb el màxim respecte el Times. Diari seriós, influent, poc amic de tonteries... Gairebé ens posàvem drets! Com poden sorpendre el món amb aquesta portada? T'imagines El País o La Vanguardia obrint (Per Déu, obrint) amb si el porter d'Argentina està liat amb una periodista o amb el massatgista. Però és que, a més, van més enllà amb especulacions més pròpies d'altres publicacions (Sun, Bild). Com pot afirmar que Saríssima distreu Iker? Com pot el rotatiu traspuar tan masclisme en l'article? Com es pot mirar de buscar dobles intencions quan Casillas parla "d'encaixar" una derrota aprofitant que, aquesta expressió, té una connotació picant a Anglaterra? Un paio de Buenos Aires entendria que la frase Messi te recogerá esta tarde no vol dir que volgui tenir el 10 blaugrana una aventura eròtica per partida doble amb tu.

Però la reflexió que proposo és la següent: On està anant el periodisme? On estem arribant? Com pot ser que les notíciers més vistes a Marca, per posar un exemple, siguin del tipus 'Descubre la chicas del paddock', 'Las bellezas del Mundial', 'Las seguidoras más sexis' o 'La foto más picante de...' Està bé posar un xic de sal i pebre... però

La Carbonero, si no vigila, acabarà sent carn de La Noria, de Sálvame... Acabarà a 'Supervivientes'? Potser aquesta serà la manera de descobrir el petit tatuatge que diuen que decora l'exhuberant anatomia d'aquesta noia.

1 comentari:

  1. Pobre noia està en boca de tothom per ser guapa i per ser la novia de qui és ... com si els demés jugadors no tiguessin nòvia!!!! per cert boníssim l'acudit avui del Mundo deportivo .... dient q els Celtics també han perdut per culpa d'ella ;)

    ResponElimina