"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 15 de juny del 2010

Maradona no vol que se li refredi el culet quan fa caca



Estic pensant seriosament en canviar el nom del blog per 'No ploris per mi, Argentina' :). L'albiceleste està sent una autèntica mina d'anècdotes a Sud-àfrica. El post que estàs llegint el podria haver titulat Hotel Fawlty 2 ja que aporta noves dades de la selecció de Diego Armando Maradona. Guanyar el Mundial no sé si ho faran, però que s'ho passen teta, és evident. Ojut amb aquestes bandes (només cal recordar la Bulgària del 1994 als EUA quan els Stòitxkov i companyia es van presentar a semis buidant ampolles i omplint cendres).

Els entrenaments d'Argentina són una festa: El gran Diego es passeja amb pel terreny de joc amb un cigar entre les mans i ordena afusellar a canyardus els perdedors dels exercicis. El propi entrenador va ser víctima del seu maquiavèlic invent quan Tévez va prendre com a punt de mira el cul del Déu. I l'Apatxe no va errar el tret!



I parlant del cul de Diego. El titular del post no és un exercici d'ironia ni un enginy del doble sentit. És lu ke nià. No hi ha doble intenció, doncs és literal. Maradona ha demanat a l'habitació de l'hotel de Pretòria un vàter elècric dels que s'escalfen solets per poder asseure's tranquil·lament sense refredar-se el pompis i fer allò que les noies acostumen a dir que nohopucfersinoésacasameu. Tant de bo no s'enrampi. Seria un final ben trist. Ja sabrà quin botó s'ha de prémer per tirar de la cadena? També ha demanat un bidet amb tres tipus de velocitats de sortida d'aigua. El gran Diego ha ordenat que les habitacions dels seus nois estiguin pintades de blanc, que hi hagi en el menú 14 amanides diferents pels seus futbolistes i una gelateria oberta 24 hores. Fresa y chocolate? MMM

Però els argentins no són els únics que han fet estranyes peticions a l'estil de les estrelles del rock a les instal·lacions en les quals s'allotgen. Mèxic ha demanat una habitació més per allotjar el capellà que ha viatjat amb ells des del país nord-americà, Itàlia ha ordenat que instal·lin TV per cable a tot el seu hotel per veure les cadenes del seu país, el Brasil ha exigit que la temperatura de l'aigua de les piscines sigui de 32 graus (un pèl freda si tenim en compte que el cos humà està entre 36 i 36,5 graus). Els més entendridors han estat els eslovacs. No han desitjat ni 300 tovalloles blanques per cap, ni 200 litres d'aigua Perrier pels futbolistes, ni pètals de roses blaves a les habitacions. Només han demanat dues taules de tennis de taula i una màquina de dards. Això sí, havia de ser elèctrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada