"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 26 de juliol del 2010

La Noria, BCN'92 i Terelu Campos

Dissabte se celebraven, a banda dels 10 anys del fitxatge del Gran Judes pel Reial Madrit, els 18 anys de Barcelona'92. Sí, ho has llegit bé, ja han passat 18 anys. Doncs per celebrar-ho, Jordi Goanzález va fer pujar a La Noria la veu de l'esdeveniment, el gran Constantino Romero. Van parlar d'això i d'allò i va arribar el moment de recordar els veritables primers Jocs Olímpics de l'era moderna. A banda de repassar el franquista Samaranch (Fraga, ja et queda menys, eh?), de lloar les preceptives figures del ciutadà Joan Carles i de la seva filla Elena (que se coneix que ens va emocionar a tots) i de les habituals tonteries de l'esport uneix en una causa comú... van intervenir Mila Jiménez i Terelu Campos.

Mila, que cada dia vocalitza menys i que hauria de vigilar què es pren abans de sortir per antena ja que dissabte no hauria passat un antidòping, va destacar que s'havia sentit "catalana. Com molta gent d'aquest país". Al punt, la Terelu (la fillíssima de la Reina de la Caspa que ha fet més mal que Aznar) va saltar tot dient com si fos a la cua de la peixeteria.."mejó, mejó, todos los catalanes se sentían españoles". Quin gran moment de la TV! Sort que Mila, en un rampell de sobrietat, va agafar pel canell la ditxaratera i simpàtica malaguenya i la Fillíssima ja no va obrir més aquell forat ple de dents pel qual vomita.

Constantino (nascut a Albacete, català d'adopció i fart de tot plegat) va posar una nota de serenor resumint que "el més important va ser que Barcelona va ser el centre del món". Aplaudiments del respectable.

Terelu, filla, ja et recomanaré quelcom per la diarrea mental i et reconec que, per a l'únic que serveixes, és per això:

2 comentaris:

  1. Després que la Mila (encertadíssima) li contestés ... "no, no me sentí una catalana más" ... la Terelu ja no va obrir més la boca ... Mila boníssima!!!

    ResponElimina
  2. Bueno, després que Karmele Marchante es declarés independentista ja no sorprén res

    ResponElimina