"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 2 de setembre del 2010

Cañizares i Serena Williams


Serena va perdre la serenitat al US Open 2009

Sempre m'han fascinat les estranyes lesions que alguns esportistes declaren. Que si Cañizares i la famosa ampolla de colònia tot just abans del Mundial de 2002 (tu i jo sabem la veritat, oi?), Que si el Boateng alemany (no confondre amb el seu germà ghanès) es lesiona amb el carret de begudes que les hosteses duien durant un vol, que si els talls als peus de Serena Williamns durant una nit a Munic...

El cas de la tennista estunidenca m'ha fascinat. Per complicat i increïble (en el sentit de no creure-me'l per res del món) i per deixar-la fora de competició durant uns mesos. Amaguem quelcom? Resulta que era a Alemanya celebrant una festa i una ampolla de vidre es trenca. Fins aquí, correcte. La noia, que es veu que no tenia res més a fer, es passeja per sobre de la trencadissa. Fèiem un curs de faquir per correspondència? Observi's que no hes escrit faquira per no confondre'ns amb la colombiana del waka waka. Jo em pensava que era un argument per no anar al torneig de l'US Open en el qual, ara fa tot just un any, Serena va amenaçar de mort una jutgessa.

Però es veu que la presumpta lesió va per llarg. Quan recorda la nit de Munic, Serena diu que "va notar dolor" però que "va seguir caminant" per sobre dels vidres. Ja! "Aleshores, al meu representant li va caure el mòbil i vam veure una gran taca de sang". El més normal no és mirar al terra immediatament després de notar la fiblada de dolor? Per què vam seguir xino xano sobre els vidres? L'ampolla deuria tenir unes dimensions absolutament desproporcionades!

Anem a l'hospital i ens posen "sis punts al peu dret tant a sota com al damunt i sis a la planta del peu esquerre". Ha de fer un mal de mil dimonis oi? Doncs no. T'equivoques. Al dia següent juga un partit a Brussel·les contra Kim Clijsters i cinc dies després apareix retratada amb la seva nova casa de Los Ángeles amb uns talons de vertígen! Noies que em llegiu, és possible dur talons altíssims amb 18 punts als peus? Algú ho entén? Com a brillant final, coma colorín colorado, resulta que ens hem operat per evitar que el dit gros del peu dret ens quedes flonjo i com mort per la resta de la vida. Buf. I això que nosaltres estavem més que satisfets amb la Busisolution de la planxa!

1 comentari:

  1. Però el que jo em pregunto es si anava descalça per la festa???

    ResponElimina