"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 1 de setembre del 2010

No es talla el cabells en una dècada i se'ls assegura per un milió de $


Els pobres mortals (com tu i jo) ens assegurem la casa i el cotxe, les estrelles s'asseguren el cul (com Jlo) o els pits o els polzes (Fernando Alonso) o les mans com Iker Casillas. Però el que no havia escoltat fins ara és que ningú s'assegurés les grenyes. Quina enveja... jo que no tinc un pèl al cap!

El defensa Troy Polamalu (imatge d'un xampú anticaspa) no es talla els cabells des de l'any 2000. Ha passat una dècada i el jugador dels Pittsburgh Steelers lluiex sota el casc del seu equip una cabellera de més d'un metre de llargada. Ara, s'ha fet una assegurança per un milió de dòlars, tot i que no s'ha revelat quins danys ha de patir la pelambrera. Tot i que nascut a Califòrnia, Polamalu té orígens samoans, dels quals se'n sent ben orgullós) i el cabell llarg és símbol de virilitat en aquesta cultura (vaja, que jo seria un marieta autèntic). La cabellera l'hi ha ocasionat més d'un problema al pobre Polamalu, ja que no es considera falta que t'estirin dels pèls per placar-te tot i que sí que ho és que et segueixin agafant un cop ets a terra.

Troy Polamalu és un dels millors defenses de la lliga i, al contrari que els seus companys de l'NFL, és un paio extremadament familiar, cristià ortodox, a qui li agrada resar i visitar temples a Grècia o Turquia quan les seves obligacions esportives li ho permeten. L'única debilitat? el menjar mexicà.

Collons, si la meva dona es tira una hora i una mica més en arreglar-se, quina paciència ha de tenir la muller del Polamalu!


1 comentari:

  1. Tenint en compte que els cascos Riddell ja són una mica estrets ... em pregunto si li faran un especial a ell ... amb aquesta pelambrera ...

    ResponElimina