"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 25 d’octubre del 2010

Alarma Xavi: No és el mateix des de la gala de divendres


Alarma de preocupació a Can Barça. I a la família Hernández de Terrassa. Es veu que Xavi, que va haver d'assistir a la cerimònia dels Prínceps d'Astúries del passat divendres per imperatiu reial, ja no és el mateix xicot alegre que era abans de marxar. Dresprés d'aguantar estoicament la gala, d'haver suportat discursos interessentatíssims d'altres premiats que són molt coneguts a casa seu i que tenen noms impossibles de pronunciar i recordar, d'escoltar les preceptives gaites i altres formules de protocol, es veu que té malsons. No pot dormir i es desperta suat i cridant "Leti, Leti". No té gana, es passeja en pijama per casa i els seus ulls espurnegen de cansament.

El FC Barcelona està molt peocupat després d'haver fet passar el millor migcampista de la dècada per aquesta experiència i estan mirant de trucar-lo per demanar perdó. Xavi no es posa al telèfon i ha demanat tots els programes de l'Àgora per veure si es refà una mica. La barba de tres dies que lluu el sis blaugrana és un element molt preocupant ja que sempre havia anat implecablement rasurat. La situació és complicada ja que els serveis mèdics del club han recomanat una teràpia agressiva i de xoc per tallar de soca-rel el problema. Han ordenat que l'egarenc (que no es mereix una Pilota d'Or, sinó dues) es miri tants cops com siguin necessaris la cerimònia interessant d'Oviedo. El problema és que no hi ha ningú a Espanya que la tingui gravada i el Barça ja ha demanat a TVE que els passin els DVDs.

La resta de guardonats han expressat el seu suport al jugador català. L'artista Richard Serra i els sociòlegs Alain Touraine i Zygmunt Bauman li han enviat a Xavi les seves obres completes dedicades amb els millors desitjos. Per la seva banda, David Julius, l'investigador premiat se sent culpable de l'estat de Xavi després d'haver pronunciat aquesta sentència "homes i insectes som més semblants del que la gent creu". I es va quedar tan ample, el tiu bo i aprofitant l'estat de semiinsconciència dels assistents. És a dir, qualsevol dia apareixerà l'Spiderman a Barcelona? Era Ibra, en realitat, una mosca cojonera? La semblaná d'Özil amb una mantis religiosa no és una casualitat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada