"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 26 d’octubre del 2010

La notícia més pimentonera del Múrcia-Madrid


Simpàtic el xicot, oi?

La notícia més pimentonera del Múrcia-Madrit (0-0) no és que els homes de Mou no hagin pogut fer un sol gol a un equip de Segona B jugant amb totes les estrelles, ni que el conjunt pimentonero portés una llegenda al pit que deia "saca tu murcianismo". T'imagines que es diria a les españes si el Barça sortís amb "treu el teu catalanisme" o els equips de les Vascongadas (com deuen dir a Intereconomia) apareguèssin amb "Euskal Herria". Tampoc els blancs comentaris de Manu Sarabia a C Pus.

La notícia més divertida és el descans de Dudek. Mourinho és un fenomen. Quan la majoria d'entrenadors donen descans als porters titulars per tal que juguin la Copa els teòrics suplents, va el portuguès i deixa el porter polonès a Madrid. Que serà titular contra l'Hèrcules? Que cansa molt entrenar una horeta i mitja? Que s'ha lesionat mirant de posar-se a la cua dels seus companys per veure si li demanen un autògraf? Que està sancionat per robar un mòbil a un seguidor del Madrit i fer-se una autofoto somrient sense el permís de l'indignat propietari de l'aparell?

Dudek, de 37 anys, no juga des dels quatre golets que va rebre de peus dels simpàtics xicots de l'Alcorcón ara fa tot just un anyet. Aquest, però, cobra cada mes! Realment, el millor que ha fet en Jerzy Dudek va ser deixar el Liverpool per aterrar a Chamartín i viure com un déu. I això que Mou va ordenar la seva renovació aquest mes de juny! Dudek, al Bernabéu des de 2007, ha jugat menys partits amb el conjunt blanc que els 37 anys que figura en el seu passaport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada