"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 30 d’octubre del 2010

Güiza i la farlopa


Aquest divendres vaig veure DEC. El programa-escombraria d'Antena 3 que porta anys i panys buscant el cor i encara no l'ha trobat. Resulta que van fer un nou cara a cara entre les dos mares dels fills de Dani Güiza, aquell davanter de mirada intel·lectual i amb pinta d'aparèixer, qualsevol dia, en un programa d'en Punset. Doncs bé, Rocío Aranda (que és la noia de la foto) va tenir un fill amb el davanter del Fenerebahçe , Christian, pel qual rep 1.200 euros al mes.

Aquesta noia, que també ha tenir un CV comparable al de Leire Pajín (en extensió, em refereixo), assegura que Güiza li va ensenyar una fotografia en la qual hi havia escrit el seu nom en cocaïna i que pensava esnifar-se'l en el seu honor. Què romàntic, oi? Després, un cop el seu caparró es va adonar que estava mossegant la mà que li dóna de menjar, va fer un pas enrere insinuant que només va veure les imatges i que no podia assegurar que Güiza s'hagués esnifat el seu nom. Home, sort que el fracassat davanter no va tenir un idil·li amb Maria Teresa Fernández de la Vega ja que sinó hauria acabat a la UCI en el millor dels cassos.

Al marge dels seus presumptes problemes amb la cocaïna, es veu que Güiza es beu tot el que li cau a les seves mans i que es pot arribar a gastar fins a 6.000 euros, cada cop que surt, a les nits d'Istambul convidant els grups d'espanyols que es va trobant per la bonica ciutat otomana. Pobre noi! Aquest acabarà amb una mà al davant i una altra al darrera i en un centre de desinbtoxicació plantant geranis amb una cullera.

Per acabar-ho d'adobar es veu que al mateix hotel de concentració de la selecció espanyola va tenir una nit de sexe i cerveses amb l'Aranda. La seva posterior parella, l'agent FIFA Nuria Bermúdez, assegura que hi ha quatre fotos de la parella al llit que no trigaran en sortir a la llum. Trist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada