"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 28 d’octubre del 2010

Chapi emigra a Holanda


Estic desolat. Ara que l'exblaugrana Chapi Ferrer, després de moltes temporades passant amb més pena que glòria, començava a vocalitzar i a comentar, amb encert, els partits de futbol, el català agafa les maletes i se'n va a l'Eredivisie per fer-se càrrec del modest Vitesse. En un perfecte anglès, Chapi ha volgut agraïr la confiança de la directiva del club groc-i-negre per apostar per un tècnic sense cap mena d'experiència a les banquetes. Els seus assistents seran l'exporter Stanley Menzo i Albert Capellas que estava integrat en l'organigrama del futbol base del FC Barcelona.

L'exlateral del Barça i del Chelsea haurà de lluitar per treure el seu nou club de les darrers posicions que ocupa al campionat holandès ja que és avantpenúltim amb un partit menys. A més, però, haurà d'anar en compte. Es veu que el capo del Vitesse és el milionari georgià Merab Zjordania, exporter i íntim de Roman Abramovitx, que se'l relaciona amb negocis poc clars. De fet, el seu pare era un mafiós assassinat l'any 2002 i, vuit anys després, encara ningú s'ha atrevit a investigar la misteriosa mort. El Vitesse, amb Ferrer a la banqueta, es planteja assolir la Champions en tres temporades.

El català ha signat pel que queda d'aquesta i una més. El Vitesse, un equip de la zona còmode, compta amb un planter de jugadors joves i amb un cert talent. Ferrer, que s'ha declarat un enamorat del futbol de Johan Cruyff i de Louis Van Gaal, intentarà potenciar el futbol base al més pur estil Barça.

Chapi substituieix Theo Boss i, als seus 40 anys, incia la seva primera aventura professional amb l'equip de a ciutat d'Arnhem. Debutarà el proper dia 20 contra l'Heracles, després d'haver jugat contra el PSV: líder i en un gran estat de forma. Albert Ferrer ja ha anunciat que no descarta demanar consell al seu amic Ronald Koeman. Sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada